Snapchat afslører ny VILD opdatering

Snapchat løfter sløret for en ny opdatering, som de kalder Chat 2.0. Den skal tage chatten til det næste niveau

Snapchat løftede i dag sløret for endnu en ret gennemgribende ændring af deres chat. Det fortæller folkene bag Snapchat på deres blog.

Chat 2.0 kalder de den nye ændring, der blandt andet gør det muligt at tale sammen med lyd, billede og GIF's - mens i chatter videre, og modtageren kan også bare lytte. Er din ven ikke på lige i det sekund, kan du så ifølge Snapchat bare sende en lyd eller 10-sekunders video-besked, der så ligger og venter, når din ven er på igen.

Se også: Apple får massiv støtte fra rivaler

Samtidig med Chat 2.0 lancerer Snapchat også funktionen Auoto-Advance Stories og over 200 nye stickers. Det betyder, at når du har set din vens story, så autoloader den næste automatisk. Du kan så enten swipe for den næste eller slide til siden for at exit stories.

Se også: Snapchat i reklameaftale med MTV

Det amerikanske tech-site Techcrunch kalder Snapchats platform for det tætteste man kommer på et direkte vindue til dine venners liv og omvendt, og at de med den nye opdatering ikke ser, hvilken konkurrenter der skulle kunne rive brugerne væk fra det californisk baserede Snapchat.

Opdateringen er allerede tilglængelig NU.

Hvad mener du om den nye opdatering? Kommer du til at bruge den, eller vil du helst have de lader Snapchat være som det er? Stem i bunden af artiklen - det er lige under Donald Trump, der kaster en regnbue op.

Vi har tidligere fortalt om Michael Platco, som tjener kassen på Snapchat. Se nogle af hans snapchat-værker her (video: Caters)

Mobil - 8. jul. 2015 - kl. 12:38 TV: Han tjener kassen på at snappe  

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere