Uhyggeligt øjenløst sømonster med sylespidse tænder skyllet i land efter orkan

Hvad i alverden er det?

Den selvudnævnte nørd Preeti Desai har spurgt sine med-nørder på Twitter, hvad dette dyr er for noget. Hvad tror du, det er? Foto: Preeti Desai
Den selvudnævnte nørd Preeti Desai har spurgt sine med-nørder på Twitter, hvad dette dyr er for noget. Hvad tror du, det er? Foto: Preeti Desai

’Hvad helvede er det her?’ skriver Twitter-bruger Preeti Desai til fire billeder, hun efter orkanen Harveys huseren tog af et mystisk dødt væsen, der var skyllet i land på en strand i Texas City.

Billederne er blevet retweetet over 2400 gange, og debatten går nu på, hvad det egentlig er for et dyr, Preeti Desai fandt på stranden.

Diverse medier, blandt andre BBC, har nu fået øjnene op for, hvordan eksperter verden over nu klør sig selv skaldede i issen i undren over det mystiske havvæsen.

Mange gætter på, at der må være tale om en form for ål, men de spidse tænder, man kan se på billederne, antyder ifølge andre, at det ligner et havdyr, som hører til langt nede i havets dyb – og altså intet har at gøre ved overfladen.

- Det var så uventet at se den der på stranden, siger Preeti Desai om sit fund.

- Min første tanke var, at det kunne være en havlampret, men da jeg kom tæt på, gik det op for mig, at det kunne det slet ikke være.

Blank for forslag tyede Preeti Desai, der på Twitter kalder sig for en nørd indenfor blandt andet videnskab, natur og fotografi, altså til de sociale medier for hjælp.

Ifølge britiske Metro mener Kenneth Tighe fra Smithsonian National Museum of Natural History, at der kan være tale om en slangeål – en art, som har sin oprindelse ved den Mexicanske Golf og som blandt andet lever af krebsdyr.  

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen