Vild overhaling: Se bilist snyde døden

Velkommen til Virkeligheden: En hasarderet overhaling af en lastbil var ved at ende fatalt. Se episoden, og hør politiets vurdering i aftenens udgave af Ekstra Bladets nyhedsprogram til din mobil

Se programmet her

Se VTV herover artiklen - den livsfarlige overhaling kan du også se under artiklen

Det kan være dyrt og i værste fald livsfarligt at overhale en lastvogn på en smal landevej. Det fremgår i indslaget 'Døgnrapporten' i Ekstra Bladets mobilformat 'Velkommen til Virkeligheden', hvor en sort personbil foretager en usædvanlig hasarderet overhaling.

Personbilen trækker over i de modkørende trafikanters bane for at komme forbi en lastbil og er tæt på at kollidere frontalt med en modkørende bil, inden bilisten i sidste øjeblik tvinger sig ind foran lastbilen.

Sidst i indslaget giver politiet en vurdering af den grove forseelse, der ud over et potentielt uheld kunne have kosten personen bag rattet i den sorte bil dyrt.

Danske bilister i vanvidsoverhaling: Så dyrt er det

Ud over trafikforseelsen byder aftenens program blandt andet på et 360 graders kig på Brøndby IF's nye cheftræner, Alexander Zorniger, en test af den nationale sommerdessert, koldskål og indslaget 'Verdens Vigtigste Nyhed'.

Sidst, men ikke mindst er der naturligvis et kig på 'Blondinens Vilde Liv', hvor Josefine igen har haft en travl dag.

Sådan kommer tv-sild i bikiniform

Her kan du se den vilde overhaling, der næsten gik galt