Annonce:
Annonce:

Virkelighedens Mowgli: Går på alle fire og taler som en abe

Pigen blev fundet i junglen og hun hverken taler eller trives i selskab med mennesker

Den otte-årige pige  har fået kælenavnet 'Mowgli-pigen'. Foto: AP
Den otte-årige pige har fået kælenavnet 'Mowgli-pigen'. Foto: AP
Annonce:

De fleste kender historien om Mowgli. Den lille dreng som blev efterladt i junglen. Her voksede han op i selskab med ulve. Nu viser det sig, at den fiktive historie ikke er langt fra virkeligheden.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

En 8-årig pige er nemlig blevet fundet i junglen det nordlige Indien. Hun hverken taler eller trives i selskab med mennesker. Derudover går hun på alle fire som en abe.

Det er det lokale politi, som har fundet hende i en jungle langt fra civilisationen. Hun har fået kælenavnet 'Mowgli-pigen' netop på grund af sine ligheder med den klassiske fortælling om Mowgli.

I følge det lokale hospital, som har taget sig af hende, virker hun utrolig afslappet i selskab med aber i reservatet Katarniaghat Wildlife Sanctuary.

Lægerne siger, at hun er tilbøjelig til at få nogle voldelige anfald nær andre personer, og det virker ikke til, at hun kan tale nogen former for sprog.

Annonce:

- Pigen blev fundet for to måneder siden. Hun spiser og går som et dyr og løber væk, når hun møder mennesker, siger lægen DK Singh i følge et lokalt medie.

Det var en lokal politimand som fandt hende på en rutinepatrulje i junglen. De prøver fortsat at finde ud af, hvor hun kommer fra, og hvor længe hun har levet på denne måde.

Hun har nu boet på hospitalet i to måneder, hvor hun er under behandling.

- Hun har sår på hendes hud, så det ser ud, som om hun har boet blandt dyr i et stykke tid. Hun viser nu tegn på forbedring, siger DK Singh.

Men den 8-årige pige er ikke den eneste, som minder om en eventyr-figur. Aliia er ikke blevet klippet i 20 år og går nu under navnet Letlands Rapunzel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: