Annonce:
Annonce:

Ekstra Bladet på Folkemødet

Her er Ekstra Bladets Folkemødeprogram 2017

Annonce:

Ekstra Bladets telt på Folkemødet er igen i år fyldt med masser af debat, spændende gæster og god stemning.

Besøg vores telt fra 15. juni lige foran Allinge Bibliotek, og tag del i samtalerne og debatterne.

 

Torsdag 15. juni

Kl. 14.30

Der uddrives djævle i Danmark. Ledende redaktør på Ekstra Bladet, Lisbeth Langwadt interviewer præsten Lars Messerschmidt om, hvordan det foregår. 

 

Kl. 18.00

Kvindelig talt - de er tre unge, kønne og provokerende kvinder, der gerne bruger kroppen i kvindekampen - Ekatarina Krarup Andersen, Nikita Klæstrup og Louise Kjølsen. Chefredaktør Karen Bro spørger 'Girl Squad', som de kalder sig, om hvad de har gang i.

 

Kl. 20.00

Nationen Live - hvad rører sig netop nu i folkedybet?

Annonce:

Berømte og berygtede 'Nationen!' sender live fra Ekstra Bladets telt - om, hvad der lige nu rører sig ude i folkedybet, og om hvilke historier 'Nationen!' må fortæller, fordi ingen andre gør det.

 

Fredag 16. juni

Kl. 10.30

Jagten på sandheden og den ekstra gode historie

Stein Bagger bedrog for millioner. Ekstra Bladet fandt ham i Sverige. Ledende redaktør Lisbeth Langwadt interviewer journalisterne Peter Jeppesen og Lasse Pedersen og får den ekstra gode historie bag

 

Kl. 12.00

Politisk Quiz. Ekstra Bladet udfordrer politikere på viden om dansk politik. Kom og følg slagets gang, og se om du selv har de rigtige svar. Ekstra Bladets opinionsredaktør Mads Kastrup leder slagets gang.

 

Kl. 13.30

Kvindelig talt - En af dansk politiks mest succesfulde kvindelige politikere, Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, samtaler med chefredaktør Karen Bro, om, hvordan man går efter magten, og hvad der skal til for at slå igennem folkestyret.

 

Kl. 14.30

Annonce:

Når eliten tier og andre taler. Nettet er der, og folk taler på det - eller skriver. Der er efterhånden mange debatter i Danmark, hvor eliten ikke er med, et Debatdanmark, der synes at vokse hver dag. Chefredaktør Poul Madsen samtaler med Nationen-redaktør Thomas Harder og forsker Vincent hendricks om sagen.

 

Kl. 16.30

Sass og det nye Socialdemokrati. Han regnes som Socialdemokratiets onde indpisker. Den ofte kontant talende gruppeformand, Henrik Sass Larsen, interviewes af opinionsredaktør, Mads Kastrup, om det fremtidige socialdemokrati.

 

Kl. 20.00

Nationen live: Hvad rører sig netop nu i folkedybet? 

Berømte og berygtede 'Nationen!' sender live fra Ekstra Bladets telt - om, hvad der lige nu rører sig ude i folkedybet, og om hvilke historier 'Nationen!' må fortæller, fordi ingen andre gør det.

 

Lørdag 17. juni

Kl. 13.30

Pernille Vermunds verden.

Som den mest opsigtsvækkende komet i dansk politik de seneste år er Nye Borgerliges Pernille Vermund brændt igennem i debatten. Opinionsredaktør Mads Kastrup interviewer Vermund om hendes ambition og politik.

 

Kl. 15.00

Kvindelig talt - Fra flygtninge til feministiske frontløbere.

Annonce:

Geeti Amiri og Anh Le er to stærke og markante kvinder, der trods anden oprindelse end dansk ikke holder sig tilbage i det danske samfund. Chefredaktør Karen Bro taler med dem om den evigt tiltagende indvandrer- og integrationsdebat.

 

Kl. 16.30

'Tutti a casa' - Al magt til folket.

På baggrund af filmen 'Al magt til folketø om komikeren Beppe Grillos 'femstjernebevægelse' i Italien, debatteres de gamle partier mod de nye. Instruktør Lie Birk Pedersen og chefredaktør Poul Madsen tager debatten op med Pelle Dragsted, Yildiz Agdogan og Rene Gade

 

Kl. 18.00

Kom og rist en chefredaktør

Ekstra Bladets to chefredaktører, Karen Bro og Poul Madsen, sætter sig i de varme stole og tvinges til at svare på hvad som helst, om de så ryger ud af ørerne. Opinionsredaktør Mads Kastrup dirigerer retningen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: