Kontakt

Læs mere om, hvordan du kontakter Ekstra Bladet.

Kære læser

Vi vil meget gerne høre fra dig! Lige fra spørgsmål til dit abonnement, hvis du ønsker at få bragt et læserbrev eller hvis du har en historie, du mener, hvis skal se nærmere på. 

På Ekstra Bladet lytter vi til alle, men med respekt for, at det foregår på en ordentlig måde. Det gælder også i de mange henvendelser, vi modtager dagligt. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigt, men tillader os at afbryde dialogen, hvis den bliver ubehagelig. Det gælder både på skrift eller over telefonen. 

Vores moderatorer sørger dagligt for, at dialogen på vores debatsider, herunder også på sociale medier og på Opinionen, er konstruktiv og ordentlig med respekt for forskellige meninger.

 

  • Drejer din henvendelse sig om abonnement på avisen/Ekstra Bladet+, så ring på telefon 70 21 03 13 alle hverdage mellem kl. 8 og 15 og lørdag og søndag fra kl. 8 til 12. Du kan også sende en mail til abo@eb.dk ved henvendelser om avis eller plus.support@eb.dk ved henvendelser om Ekstra Bladet+. På vores FAQ-side kan du også finde en masse information om dit abonnement.

 

  • Vi sætter stor pris på tip fra vores læsere og den lette vej til at tippe os med en historie er på mail 1224@eb.dk eller via sms 1224. Vær opmærksom på, at du ikke kan sende fotos med sms. Har du et læserbrev, du gerne vil dele med os, kan du sende en mail til nationen@eb.dk. Spørgsmål om Opinionen kan rettes til mads.kastrup@eb.dk

 

  • Du kan kontakte Ekstra Bladet på hverdage mellem kl. 8 og 17 på telefon 33 11 13 13. Du er også meget velkommen til at sende en mail til vores hovedpostkasse post@eb.dk