Velkommen til Ekstra Bladet

Tak, fordi du interesserer dig for os.

Velkommen til Ekstra Bladet

- Danmarks største kommercielle nyhedsmedie - og det forpligter!

Hver dag er vi i kontakt med mere end 1 mio. danskere. Det er vores mål at GØRE EN FORSKEL. Både for vores kunder og for samfundet og dets udvikling.

Vi prioriterer at være FØRST med nyhederne og at være TÆT PÅ det, der optager danskerne. Både når det gælder nyheder, sport og underholdning - hver dag - døgnet rundt - året rundt.

Vi udgiver vores indhold via flere kanaler - nemlig dér hvor danskerne er.

Nogle foretrækker at læse Ekstra Bladet på avispapir, andre via mobil, computer eller tablet. Vi udvikler derfor konstant vores medier, så vi kan levere vores indhold, hvor det giver bedst mening for læserne.

Chefredaktøren har ordet

Med Ekstra Bladet giver vi dig noget at tale om hver dag - og også helst noget at grine af. Vi brænder for at være først med alle nyhederne. Dette gælder både de store og vigtige nyheder, der sætter dagsordenen, men også de små historier, der underholder os, når vi trænger til en pause.

Som vagthund er vi altid på jagt efter snyd og magtmisbrug, og vi bider gerne, hvis det er nødvendigt for at få sandheden frem. I sportens verden sørger vi altid for at følge op- og nedture for sportsstjerner i de store sportsgrene.

Hos Ekstra Bladet leverer vi vores holdninger direkte, og vi viser læseren virkeligheden, som den er - også selvom den til tider er mere grim og uretfærdig, end vi kunne ønske os. Vi er dagligt i kontakt med mange læsere, og derfor ved vi, hvad der optager danskerne. Vi lytter til dem og stillere deres spørgsmål til de ansvarlige politikere eller embedsfolk.

Fordi vi tør, hvor andre tier.

 

Poul Madsen

Ansvarshavende chefredaktør