Vindere 2000-2009

 

2000: Sonia Dahlgaard, Journalist, Ekstra Bladet

Cand. polit Sonia Dahlgaard, journalist på Ekstra Bladet, fik årets pris for hendes brevkasse System-Danmark. Her kontaktede ifølge bladet tusinder hende for at få råd om systemets mange regler og bevidste eller ubevidste forsøg på magtfordrejninger.

 

2001: Roald Als, tegner, Politiken

Ekstra Bladets daværende chefredaktør, Hans Engell, overrakte prisen og mente, at Roald Als 'i ånd og dåd har levet op til Victor Prisens krav om kritisk journalistik', han mente endog, at 'selv om Roald er Politikens mand, oser hans tegninger af Ekstra Bladet'.

 

2002: Jesper Knudsen, journalist, Michael Elsborg, journalist, DR

'Årets Victor' bliver i 2002 tildelt de to Danmarks Radiojournalister Michael Elsborg og Jesper Knudsen for deres indsats med at oprulle de økonomiske forhold i Specialarbejderforbundet i Danmark.

 

2003: Claus Lunde, fotograf, Ekstra Bladet

Claus Lunde modtog i 2003 prisen for en fremragende indsats i forbindelse med udviklingen af avisens nyheds- og reportagefotos.

 

2004: Peder (Pedro) Christoffersen, journalist, Ekstra Bladet

En af bladverdenens fineste priser ventede på det lille, elskede kuglelyn: Ekstra Bladets Victor-pris i form af en brosten blev uddelt for 25. gang og gik i år 2004 til Peder Christoffersen, kendt som Pedro.

 

2005: Lennart Schønberg, journalist, Ekstra Bladet, Bjørn Bertelsen, freelance TV2

Årets Victor blev tildelt Lennart Schønberg, Ekstra Bladet, og Bjørn Bertelsen, freelance/tv2. De to journalister fik prisen for deres dækning af den kritisable ISS-rengøring på svineslagteriet Danish Crowns afdeling i Odense.

 

2006: Morgenavisen Jyllands-Posten

Jyllands-Postens forsvar for ytringsfriheden indbragte i 2006 prisen fra Ekstra Bladet.

 

2007: Brian Askvig, journalist, Ekstra Bladet

Journalist Brian Askvig modtog årets Victor-pris for sin afslørende bog 'Skibby - forstå mig ret', der udkom i på Ekstra Bladets Forlag. I bogen fortæller cykelrytteren Jesper Skibby om sit dopingmisbrug.

 

2008: Miki Mistrati, journalist. Ekstra Bladet

Prisen gik til Miki Mistrati, Bastard Film, for dokumentarudsendelsen "Opera - døden i kulissen". Med skjult kamera afslørede Mistrati, hvordan granitten til A.P. Møllers prestigefyldte folkegave, Operahuset, blev brudt under dybt kritisable og livsfarlige forhold i et af verdens mest lukkede samfund, Kina.

 

2009: Heine Jørgensen, journalist, Tine Røgind, journalist, Pernille Rølle, journalist, EB

Victor-prisen 2009 gik til tre journalister fra Ekstra Bladet, der igennem den opdigtede pige 'Baby May' på 13 år afslørede pædofile mænds huseren på det populære børnesite Arto.

Modtagerne var Heine Jørgensen, Pernille Rølle og Tine Røgind, der spillede rollen som 'Baby May'.

Victorprisen Vindere 2010-2019

Victorprisen Vindere 1990-1999

Victorprisen Vindere 1980-1989