Løkkes og mit kristne forslag

' Danmark skal simpelt hen fra nu af udelukkende modtage kristne flygtninge,' skriver Bent Falbert. Her flygtninge på vej op gennem Danmark i 2015. Foto: Per Rasmusssen
' Danmark skal simpelt hen fra nu af udelukkende modtage kristne flygtninge,' skriver Bent Falbert. Her flygtninge på vej op gennem Danmark i 2015. Foto: Per Rasmusssen

Bent Falbert. Forhenværende chefredaktør for Ekstra Bladet, skriver om ret og vrang i retsstat og samfund.

LARS LØKKE RASMUSSEN lancerede under valgkampen et forslag, som druknede i bævleriet om, hvilken fremmedpolitik de fire røde partier kan finde sammen om – uden at bryde Socialdemokratiets forlig med de blå.

DER ER TALE om en idé, som jeg selv oprindelig søgte at udsprede, så den er naturligvis af høj klasse. Men det er helt ok, at Løkke hugger den fra mig og gør den til sin.  Jeg har for længst indset, at der ikke er grænser for, hvad man kan få gennemført, blot man ikke tager æren for det….

SAGEN ER, at Danmark snart bliver nødt til at modtage nogle flere flygtninge for at være solidarisk med andre europæiske lande. Alle – fra Dansk Folkeparti til Socialdemokratiet - synger det kendte omkvæd om, at vi først skal integrere eller hjemsende de flygtninge, vi har, før vi kan modtage flere. Et snusfornuftigt og bekvemt argument.

Men på et tidspunkt slipper vi ikke for flere flygtninge, så hvorfor ikke være på forkant med, hvad vi skal gøre til den tid?

DET ER HER, Løkkes og min plan kommer handy ind: Danmark skal simpelt hen fra nu af udelukkende modtage kristne flygtninge i et håndterbart antal. Som den afgående statsminister sagde i et lyst øjeblik: ’Flygtninge er der nok af – alene den kristne andel udgør en million mennesker.’

JO MERE jeg læser om muslimske flygtninges måde at te sig på, jo sikrere er jeg på, at det er klogt kun at modtage kristne, der forstår vore normer og derfor opfører sig ordentligt.

SENEST ER DER BALLADE i Birmingham, fordi eleverne på en skole har fået undervisning i, at to personer af samme køn lovligt kan blive gift. Det har fået muslimske forældre til at tage deres børn ud af skolen, fordi homoægteskaber er forbudt iflg. profeten og hans koran. Skolens port er dekoreret med budskaber som dette: ’Hvis du følger dit barn i skole, er du ikke muslim og vil brænde op i helvede.’

 På en anden skole i samme by bøjer lederen sig for muslimske forældres protester og beordrer lærerne til at tie om eksistensen af homoseksuelle ægteskaber for at have fred.  Hvad bliver mon næste pressionsforsøg?

I DANMARK klistrede Pernille Skipper og Morten Østergaard sig til en række muslimske ledere i valgkampen i håb om at suge stemmer til sig. Det lykkedes, særskilt for Mortens radikale munkeorden. Men forbindelsen bygget på lige dele naivitet og tankeløshed.

Uanset hvor fromme hjerter, der banker i Pernilles og Mortens bryster, burde de ikke være i stand til at overse, at f.eks. fem ud af seks moskeer i århusområdet går ind for sharia som statsform, ikke blot som nogle afsporede religiøse tvangstanker. Er det passende demokratisk selskab?

HVIS METTE FREDERIKSEN er smart, gør hun Løkkes og mit forslag til sit eget: Modtag kun kristne flygtninge.

Det vil slå tre fluer med ét smæk: Dels vil vi leve op til internationale forventninger om, at Danmark bærer sin del af flygtningebyrden. Dels vil vi slippe for yderligere vanartede muslimske krav om, at vi skal ændre vores samfund for deres skyld. Dels vil Mette lukke munden på den yderste venstrefløj og de radikale, fordi vi faktisk gør noget ædelt.

Lad så nationer, der er i bedre overensstemmelse med muslimske idealer, tage imod deres åndsfæller.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
125 kommentarer
Vis kommentarer