Myndigheden Frederiksen

'Danskerne er i fuldt firspring i færd med at forvandle sig til et forkuet folkeslag, der lydigt bøjer nakken og siger javel, hver gang eneherskeren udsteder en ordre,' skriver Bent Falbert med adresse til statsministeren. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
'Danskerne er i fuldt firspring i færd med at forvandle sig til et forkuet folkeslag, der lydigt bøjer nakken og siger javel, hver gang eneherskeren udsteder en ordre,' skriver Bent Falbert med adresse til statsministeren. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Bent Falbert. Forhenværende chefredaktør for Ekstra Bladet, skriver om ret og vrang i retsstat og samfund.

DANSKERNE ER i fuldt firspring i færd med at forvandle sig til et forkuet folkeslag, der lydigt bøjer nakken og siger javel, hver gang eneherskeren udsteder en ordre – hvilket sker tit.

Hun hedder Mette Frederiksen og har formelt ansat sig selv som statsminister med 1.606.000 kr. i vederlag. Men i praksis er hun meget mere end dét – og langt dyrere

HVER GANG hun med sit hof stiger op på podiet i Statsministeriet for at give undersåtterne nye instrukser om, hvordan vi skal trække vejret, omgive os med en sky af sprit og holde os hjemme, sker det efter ordre fra ’Myndighederne’.

Hvem er så dét? Jo, myndighederne er da fru Frederiksen selv. Blot synes hun, det lyder mere sagligt at bruge den betegnelse om sin magtudøvelse.

DET FORBLØFFENDE ER, at folket finder sig i ordrerne – også når de rummer alvorlige fejltagelser. Friheden til at forsamles og bevæge sig frit er suspenderet. Uden at nogen kender nytteværdien, skal vi skal rende rundt forklædt som gangstere med tørklæder om mulen, og de ulovlige massemord på 17 millioner mink blev forrettet uden nogen egentlig folkelig protest.

Det var kun ejerne af de tømte bure, der protesterede. Og de fik hurtigt lukket munden af emsige politifolk, som ikke spurgte, hvem de fik ordrer af. Myndigheden Frederiksen havde jo talt. Mere behøvede de ikke for at makke ret. Til helvede med retsfølelsen.

DE STADIG MERE BRUTALE nedlukninger af samfundet bliver meddelt af Myndigheden Frederiksen på stribevis af pressemøder, hvor Christiansborgs tamme pressekorps finder sig i at nøjes med to spørgsmål pr. journalist. Når de undtagelsesvis bliver nærgående, undviger Myndigheden at svare klart – og uddeler åndelige ørefigner til de få uartige spørgere.

Hemmelige planer om tvangsvaccinationer er der kastet et sløringsnet ud over. Sundhedsminister Magnus Heunicke véd som fhv. medarbejder i Næstved Bio, hvordan man mørklægger en sal.  

DET FORBAVSENDE ER, at så mange vælgere godmodigt finder sig i Myndigheden Frederiksens herskesyge. Socialdemokratiet belønnes ligefrem for sin udemokratiske, magtfuldkomne kommandofacon.

Den seneste meningsmåling fra Voxmeter/Ritzau giver således regeringspartiet 59 mandater mod de 48, som det skrabede sammen ved valget i 2019.

DEN FOLKELIGE BEKYMRING over risikoen for at blive smittet får os angiveligt til at finde os i hvad som helst.

Men skal vi virkelig acceptere dette skred i retssamfundet? Vågner vi først op, når Myndigheden Frederiksen kommer med regningen?    

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
80 kommentarer
Vis kommentarer