Tesfayes bombe

'JEG ER SPÆNDT på at høre, hvad integrations- og udlændingeminister Mattias Tesfaye har med som bestikkelse, når han i dag ankommer til Langeland,' skriver Bent Falbert. Foto: POLFOTO
'JEG ER SPÆNDT på at høre, hvad integrations- og udlændingeminister Mattias Tesfaye har med som bestikkelse, når han i dag ankommer til Langeland,' skriver Bent Falbert. Foto: POLFOTO
Følg Opinionen

Bent Falbert. Forhenværende chefredaktør for Ekstra Bladet, skriver om ret og vrang i retsstat og samfund.

FØR FRANKRIG begyndte opførelsen af Europas største antal atomkraftværker, sendte regeringen snedige forhandlere ud til de tyndest befolkede egne for at snuse til folkestemningen. Hvad skulle der til for at afværge protester mod det farlige anlæg?

NOGLE KOMMUNER fik en gratis svømmehal, andre fik nye veje, en skole, et sportsanlæg. Så var munden lukket på kritikerne. Reaktorerne skød i vejret. Noget for noget.

JEG ER SPÆNDT på at høre, hvad integrations- og udlændingeminister Mattias Tesfaye har med som bestikkelse, når han i dag ankommer til Langeland for at forklare, hvorfor han vil belemre den fredelige ø med 130 udenlandske mordere, røvere og voldtægtsmænd. Forbrydere, der ikke vil sendes hjem, hvor de kommer fra – men gerne vil fodres og plejes på danske skatteyderes regning

DEN KONSERVATIVE Mai Mercado kalder denne fornyelse af Langelands befolkning ’kynisk, brutal og forfærdelig’. Så har hun da ikke udtømt sit sproglige arsenal. Men hvorfor overhovedet flytte forbryderne fra Kærhovedgård i Jylland til Holmegård på Sydlangeland? Jo, det skyldes, at lokalbefolkningen omkring Kærhovedgård føler sig utryg ved de modbydelige naboer.

Tesfaye vurderer angiveligt, at langelændere bedre tåler det brutale selskab end jyder!

SOM KOMPENSATION lover han, at seks betjente – det var s-e-k-s  - døgnet rundt vil holde øje med de 130 gangstere, som ikke er låst inde. Desuden lover han lidt mere politi på Fyn.

DET LYDER TOSSET alt sammen. Faktisk endnu mere skørt, end da Langeland sidste gang skulle opbevare flygtninge. Den gang udartede lejrlivet til en art gratis bordel, hvor personalet stillede sig til rådighed for de fremmede gæster.

I DET KOMMENDE internationale miljø på Langeland er det ikke sikkert, at de kriminelle flygtninge spørger først. Hverken om det ene eller det andet. Det plejer de ikke.

Men den forstående minister Tesfaye tilbyder storsindet lokalbefolkningen at installere gratis alarmer hos langelændere der føler sig utrygge.

Den mand tænker de også på alt.    

  …………….

Bent Falbert har et fritidshus på Langeland og er således ikke ganske uvildig

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
238 kommentarer
Vis kommentarer
Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind