Smid dem ud - uden lommepenge

'Vi gider ikke mere! Vi gider ikke se billeder og historier om Levakovic-klanen, der opfører sig grænseløst rædselsfuldt uagtet påbud, pegefingre og kortvarige fængselsophold,' skriver Dan Rachlin i anledning af debatten om repatrieringsloven. Her den selvudnævnte 'roma-boss', Gimi Levakovic. Foto: Jakob Jørgensen
'Vi gider ikke mere! Vi gider ikke se billeder og historier om Levakovic-klanen, der opfører sig grænseløst rædselsfuldt uagtet påbud, pegefingre og kortvarige fængselsophold,' skriver Dan Rachlin i anledning af debatten om repatrieringsloven. Her den selvudnævnte 'roma-boss', Gimi Levakovic. Foto: Jakob Jørgensen

Dan Rachlin. Radiovært på DR P5, dj og meningsmager

Du er lovlig undskyldt, hvis du ikke kendte til ordet repatriering. Eller sågar til repatrieringsloven.

Jeg gjorde i hvert fald ikke.

Og før man analyserer ordet og fænomenet for intenst, kunne man snildt have kaldt begrebet for ‘afmægtighedsloven’ eller slet og ret: Vi giver op! Ordet og den omtalte lov dækker over det danske samfunds given op på specifikke borgere med såkaldt dobbelt statsborgerskab.

At have dobbelt statsborgerskab behøver naturligvis ikke dække over manglende evne til at opføre sig ordentligt i det land, man nu engang har valgt at slå sig ned i. Men det dobbelte statsborgerskab har givet de danske myndigheder mulighed for at bede nogle borgere høfligt og ikke mindst kontant - med 140.000 kroner - rejse til deres oprindelige hjemland og ikke ligge os til byrde mere.

En helt igennem idiotisk, uigennemtænkt og kynisk måde at forsøge at løse problemerne med de ikke danske borgere, der til stadighed nægter at deltage i fællesskabet.

De seneste dage har vi set groteske eksempler på endog særdeles velintegrerede borgere, der har stiftet familie, fået arbejde og uddannelse og i det hele taget lever et liv, hvor de bidrager til fælleskassen, og nu har fået brev om, at de kan smutte med nogle kontanter, hvis de ønsker det.

Det siger sig selv, at en veluddannet mand med en dansk kone og danske børn, bliver særdeles såret over sådan en opfordring, hvis ikke ligefrem demotiveret eller vred.

Repatrieringsbrevet skulle åbenlyst ikke være sendt til tilfældige borgere, men specifikt til de personer, der ikke har formået at blive danske over mange årtier. Ja, det havde kostet noget mere baggrundstjek, undersøgelser og konklusioner, men måden, det er gjort på nu, kan ikke undgå at give bagslag.

Og hvem er det i øvrigt, vi gerne vil se drage til deres andet hjemland?

Det er almindelig kendte storfamilier, hvor flertallet af familiemedlemmerne ernærer sig ved diverse former for kriminalitet. I landets større byer ved befolkningen godt, at navngivne familier skal man ikke lægge sig ud med, hvis man har sin tryghed og sikkerhed kær. Og skulle disse familier så være tilbudt noget som helst andet end billetten betalt og ophold i overvågede institutioner og områder, indtil dette kunne effektueres?

Ja, naturligvis, vores misforståede blødsødenhed over mindst fire årtier har gjort nogle udenlandske borgere immune overfor at acceptere Danmarks ‘spilleregler’. Herunder vores sprog, omgangstone, rettigheder for homoseksuelle, kvinder og folk, der lader en oldtudse-gammel religion spille ind i det offentlige liv.

Og vi gider ikke mere! Vi gider ikke se billeder og historier om Levakovic-klanen, der opfører sig grænseløst rædselsfuldt uagtet påbud, pegefingre og kortvarige fængselsophold.

Senest har desperationen udmøntet sig i, at danske beslutningstagere, der skal forholde sig til denne families aldeles vanvittige krav, sætter ind med lovbrud for at få dem stoppet og ud af deres synsfelt og boligområder.

Nu har vi fået en ny regering, som højest sandsynligt ikke vil forstå at finde den balance, flertallet tørster efter.

Smid nu forbryderfamilier og hårdkogte langtidskriminelle ud af vagten, uden lommepenge og sikkerhedsnet. Lad dem opholde sig i overvågede områder, indtil det kan effektueres. Og lad ikke mindst være med at tage modet, kampgejsten og livet fra danskere af anden etnisk oprindelse, der føler sig hjemme og gør alt, hvad vi har bedt dem om.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
104 kommentarer
Vis kommentarer