Støjberg: Vi har mindretalssharia

Da Inger Støjberg var integrationsminister afholdtes den første grundlovsceremoni for ansøgere, der ønsker at blive danske statsborgere, hvor ansøgerne skulle give hånd. Ansøgeren på billedet har intet med Støjbergs tekst her på siden at at gøre. POLFOTO
Da Inger Støjberg var integrationsminister afholdtes den første grundlovsceremoni for ansøgere, der ønsker at blive danske statsborgere, hvor ansøgerne skulle give hånd. Ansøgeren på billedet har intet med Støjbergs tekst her på siden at at gøre. POLFOTO
Følg Opinionen

Inger Støjberg, forhenværende minister

Vi har reelt givet fortabt overfor et muslimsk mindretal i Danmark. Vi er alt for eftergivende.

Det betyder, at vi stille og roligt indretter os efter den gruppe af muslimer, der lever i Danmark, men som burde leve i Mellemøsten. Vi er derfor selv skyld i, at der ret beset er blevet indført mindretalssharia i Danmark.

Seneste eksempel er de to muslimske lærerstuderende, der klagede til Ligebehandlingsnævnet, fordi de følte sig diskriminerede, da de fik afbrudt deres praktikforløb, fordi de nægtede at give hånd til mænd. De fik hver tilkendt 25.000 kroner i erstatning af nævnet.

Det er langt fra første gang, at klager over den slags har ført til en erstatning. En mandlig taxachauffør fik i 2015 10.000 kroner i erstatning, fordi hans ansøgning om en specialopgave i taxafirmaet blev forbigået.

Arbejdsgiveren havde sorteret hans ansøgning fra, fordi chaufføren tidligere havde tilkendegivet overfor en kvindelig overordnet, at det at give et håndtryk til en kvinde var forkert.

Han ville til nød godt give hånd første gang, men ikke efterfølgende. At chaufføren så i øvrigt tidligere havde harceleret over, at der kun blev serveret spegepølse som pålæg, når firmaet gav morgenmad til de ansatte, er en anden sag. Han anså dog spegepølsen som værende manglende forståelse for islam.

Generelt kan man læse i sagen, at han er af den opfattelse, at det ikke er ham der skal indordne sig efter danske forhold, men at den slags går begge veje. Sagt med andre ord: Han mener, at vi helt almindelige danskere skal indrette vores levevis efter de tilkomne muslimer. Det er uudholdeligt.

Ligebehandlingsnævnet gør sig - med deres erstatninger til de utilfredse muslimer - skyldige i at skubbe til en udvikling der gør, at vores kultur og levevis er sat under pres.

De klagende muslimer er til gengæld skyld i, at vi er flere, der er ved at være så ufatteligt trætte af disse muslimers evindelige klagen og forsøg på at ændre på vores værdier og traditioner.

De to eksempler fra Ligebehandlingsnævnet illustrerer præcis, hvorfor 28 pct af danskerne for et par år siden, i en undersøgelse fra Mandag Morgen, svarede, at de enten var helt eller delvist enige i, at muslimer skal sendes ud af Danmark.

Det er, for mig, ikke overraskende, at 28 procent af danskerne mener, som de gør. Men det er bedrøveligt for den gruppe af muslimer i Danmark, der gør, hvad de kan for at tilpasse sig. De passer deres arbejde. De tager en uddannelse og giver hånd til det modsatte køn.

Når det er sagt, så er det kun på sin plads, at man lærer sig dansk, tager sig en uddannelse og passer sit arbejde, hvis man lever i Danmark. Men ligegyldig, hvordan man vender og drejer det, så er det konstant muslimer, der skaber problemerne. Det er ikke buddhister, jøder eller hinduer. Det er altid muslimerne.

Problemet er, at ingen for alvor sætter foden ned overfor dem, der ikke vil tilpasse sig, og at de er blevet for mange. De fylder alt for meget, og så er de ovenikøbet frække nok til at presse citronen så hårdt, så de også lige får klemt en erstatning ud af Ligebehandlingsnævnet, når de øjner muligheden.

Det er mig ubegribeligt, at muslimer i Danmark og resten af Europa slipper afsted med at indføre, hvad man kan kalde mindretalssharia. Kommer man til Danmark, så har man en forpligtelse til at tilpasse sig vores levevis. Det er ikke os, der skal tilpasse os deres levevis.

Og sharia hører til i Mellemøsten. Ikke i Danmark.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
909 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+