Den daglige terror på Brønshøj Torv

Morten Messerschmidt er forfatter til nærværende klumme. Foto: Benjamin Kürstein / Ritzau Scanpix
Morten Messerschmidt er forfatter til nærværende klumme. Foto: Benjamin Kürstein / Ritzau Scanpix

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

Jeg kunne begynde med de hellige krigeres massakrer på kristne i Sri Lanka. Men jeg mangler ord, og vil i stedet berette om den daglige, lille terror her i Danmark.

Pølsevognen på Brønshøj Torv var et samlingssted for forældre og børn og ikke mindst for ensomme eller bare enlige mennesker, som fik sig en Langelænder og en snak, når vejret var godt, på et par stole og borde, som pølsevognens ejer fik lov at opstille.

Men nu er pølsevognen borte. Det samme er dens ejer, 'Pølsedamen', som hun bliver kaldt i '2700-Netavisen', for hun vil ikke have sit navn frem. Men hun fortæller:

'Når jeg stod alene i pølsevognen, kom denne drengebande forbi og råbte alverdens sjofelheder til mig. De ville blandt andet have, at jeg skulle erstatte svinekødet med halalkød – og at jeg kunne proppe grisene op et vis sted! De råbte også om, hvor mange penge, jeg mon havde i kassen. De smed kanonslag under pølsevognen og startede motoren, og sådan blev det ved. Jeg fatter ikke, det er kommet så vidt ...'

I nogle måneder har medier, eksperter og manipulerede EU-betalte vælgerundersøgelser fortalt den glade nyhed, at europæerne ikke længere gider høre om indvandring og islam. Nej, nu er det  klima og sundhed, som afgør, hvor danskerne og andre europæere sætter deres kryds.

Men kan det mon passe, at borgerne omsider er blevet omvendt? At de ikke længere er ængstelige for, at masseindvandringen truer deres tilvante liv og kultur? Er de blevet omvendt af en grøn 16-årig Pippi Langstrømpe med rottehaler og glorie, med overnaturlige kræfter og mystiske evner til at se længere ind i fremtiden end dumme videnskabsmænd og kyniske politikere?

Nej! Med mine beskedne evner spår jeg, at netop den daglige frygt for samfundets opløsning, i stort såvel som i småt, i sidste ende lægger det afgørende lod i langt de fleste vælgeres vægtskål.

Og jeg tror helt ærligt ikke, at global opvarmning var det første, som 'Pølsedamen' på Brønshøj Torv tænkte på, når hun stod op om morgenen i dagene op til, at hun måtte give op over for drengebandens daglige og fuldstændig uacceptable plageri. Jeg tror heller ikke, at det globale forbrug af kød og flybrændstof er morgenens første bekymring hos de buschaufører på Linje 4 A, som står op til endnu en dag med spyt, trusler og overfald fra unge passagerer til og fra indvandrerfæstningen Gellerup.

Den lille, daglige terror mod 'Pølsedamen' er endnu en dobbeltlektion i både virkelighedsanskuelse og religionsundervisning for danskerne. For når hun og pølsevognen – uden hjælp fra hverken kommunen eller politiet - blev tvunget bort af en flok lømler, så er det resultatet af en opdragelse og en indstilling til Danmark, som de kun kan have fået hjemmefra.

Jeg hævder ikke, at 'de utilpassede unge' i Brønshøj er velbevandrede i Koranen – eller nogen litteratur i øvrigt. Men jeg hævder, at de hjemmefra har fået det grundsyn, barnetro om man vil, at eftersom Islam automatisk dømmer alle vantro til helvede, så er der ingen grund til at vise de vantro nogen respekt på jorden. Og især ikke en pølsedame eller hendes kunder, de grisefarvede danskere, som står og gnasker kød fra et dyr, som ifølge Islam ikke er halal, men haram.  

Men lad mig give Pølsedamen fra Brønshøj Torv de sidste ord:

'På en måde føler jeg, at jeg har svigtet alle de ældre damer og mænd og forældre med børn, der kom hos mig. Det var fantastisk hyggeligt. Men jeg måtte give op – desværre – og jeg er dybt rystet over, at alle de her ting i samfundet får lov til at udvikle sig sådan, uden at politikerne har gjort det, der skal til. Men der er jo ingen, der tør, og derfor går det, som det går.'

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
119 kommentarer
Vis kommentarer