Dette er Danmark – ikke Ramadanmark

Arkivfoto: Jens Henrik Daugaard
Arkivfoto: Jens Henrik Daugaard

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

Det måtte jo ske: diskussionen om en fremmedartet skik, som muslimske migranter har bragt med sig til Europa, har udviklet sig til at handle om helbred. Og er det ikke tankevækkende, at tilhører man venstrefløjen, så er den forudsigelige rygmarvsrefleks, at det nærmest er sundt ikke at spise eller drikke fra morgen til aften. Pludselig er venstreorienterede også helseeksperter. Nu mangler vi bare, at de venstreorienterede forsvarere af alt islamisk også hævder, at ramadanen absolut intet har med islam at gøre, som når de fastholder, at islam absolut intet har at gøre med hellig krig, med halal og haram, med tildækning af pigebørn og alt det andet, som islam absolut intet har at gøre med.

Og både TV2 og DR følger trop med interviews med dehydrerede, men glade, storsvedende shawarma-arbejdere, som i 30-plus grader foran en roterende kødklods på et svært forståeligt dansk hævder, at de hverken er tørstige eller trætte, men er i topform og aldrig har haft det bedre, og at Inger Støjberg er ”dum”. Arbejdsmarkedsforskere kommer ramadan-forsvarerne til undsætning ved at påpege, at en gudløs dansk buschauffør med stress er mindst lige så stor en fare i trafikken som en muslimsk buschauffør, som døser hen over rattet, fordi han ikke har spist eller drukket i 18 timer og dertil holdt sig vågen hele natten for at recitere koranen.

Jeg synes derimod, at Inger Støjberg er ganske klog. Hun peger nemlig blot på endnu et fænomen – eller rettere: problem – som de selvsikre bærere af en fremmedartet religion påtvinger det land, som de er indvandret til i stort tal.

Jeg er revnende ligeglad med, om ramadanen påvirker bruttonationalproduktet i Yemen, elevernes udbytte af undervisningen i Qatar eller vækst i hjertekarsygdomme og migræne i Gazastriben. Og hvis en slumrende buschauffør kører ud over en skrænt i Pakistan, er det en ulykke, som Rådet for Sikker Trafik i Pakistan må tage vare på.

Men dette er Danmark – ikke Ramadanmark. Og det bekymrer mig, at komplet irrationelle regler og ritualer, som hører til i en fjern tid, en fjern kultur og i fjerne verdensdele, breder sig. Jeg bliver bekymret, når en aggressiv faste som ramadanen bliver normen i muslimske kredse og håndhævet med social kontrol over naboer og venner og med patriarkalsk kontrol over børn, som skolen skal tage særlige hensyn til, når sløvheden sætter ind i løbet af dagen. Jeg bliver bekymret, når fire-femårige piger af deres mødre bliver tildækket med sorte tørklæder, fordi de åbenbart er seksuelle symboler i muslimske mænds øjne. Jeg bliver bekymret, når moskeer og minareter breder sig, betalt af muslimske mørkemænd i stater, som ikke fandtes, hvis ikke det var for olie.

Når islam breder sig i stedet for at blive fortrængt af det liberale, moderne samfunds mange muligheder, så er det et problem, som gør al snak om vellykket integration til en monoton gentagelse af det virkelighedsfjerne sæt af løgne, som vi har hørt fra det slatne, men højrøvede centrum-venstre-Danmark i årtier.

Hvis integrationen havde været en succes,  så havde ramadan, tildækning af pigebørn og patriarkalsk magtmisbrug været på retræte. Det kunne være opnået, hvis vi i Danmark havde haft en overskuelig minoritet på nogle få tusinde muslimer; vi kunne nok leve med, at en sådan håndterlig gruppe valgte at holde alle vaner i deres ørkenreligion i live og gå døsige rundt med rumlende maver i en måned.

Men i det lange løb kan vi ikke leve med, at vi bliver klemt og trængt tilbage af en fremmed og stadig mere selvsikker kultur, som vi frivilligt tilstår stadig mere plads. Hvis ikke vi forsvarer det danske overalt, kommer vi til at opleve langt større tragedier end trafikuheld. 

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
296 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Opinionen

Mest læste Opinionen