Louisa og Maren blev ikke myrdet af 'terrorister', men af 'islamister'

Marrokansk politi-teknikere undersøger gerningsstedet for dobbeltdrabet i Atlas-bjergene.
Marrokansk politi-teknikere undersøger gerningsstedet for dobbeltdrabet i Atlas-bjergene.

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

Hvorfor skal vi gætte på, hvad journalisterne taler om, når de forsøger at undgå at tale om islam?

Jeg undrer mig over, at DR og TV2 i timevis kan dække de afskyelige drab på to unge kvinder fra Danmark og Norge uden at give seerne de mest simple oplysninger, som de har krav på. I stedet for at få benævnt drabet og drabsmændene ved deres rette navn, skal man høre studieværter og journalister slå knude på sig selv for at undgå at tage ordet 'islam' i munden.

Heldigvis kan danskerne godt tænke selv. Ja, ofte endda meget klarere end journalisterne. De regner da lynhurtigt ud, at gerningsmændene er muslimer – langskæggede, rettroende, fanatiske og krigeriske  islamister – selv om TV 2 skånsomt tildækker de anholdte marokkanske mænds ansigter: man vil ikke risikere at såre deres følelser.

Men de danske tv-seere skal åbenbart finde sig i at blive behandlet som børn, der ikke kan tåle sandheden. Lyt blot til studieværternes og journalisternes sprog: 'Terrorrelateret'.  'Terrorvinkel'. 'En ekstremistisk gruppering'. 'En radikaliseret gruppe'. 'Terrorsympatier'. 'Efterforskes nu som terror.' 'Terrormistænkt'. 'Terrorforbindelser'. 'Terroraspekt'.

Terrorrelateret? Terrorvinkel? De fleste af disse ny-opfundne ord kan overhovedet ikke findes i retskrivningsordbogen!

Er terror en selvstændig religion? Har terror-troen sin egen bibel? Bygger de terror-troende egne bedehuse, hvor de tilbeder én eller anden terror-gud? Eller er terror en slags virus, en smitsom hjernebetændelse, som pludselig gør mennesker til frådende galninge?

Hvad gemmer der sig bag det mudrede og tågede sprog? Det skal jeg fortælle dig: Ynkelig berøringsangst og fejhed, forklædt som 'etiske retningslinier.'

Ifølge mediernes og eksperternes uskrevne facitliste for korrekte tanker og ikke-sårende sprog har selvmordsbomber, knivstikkerier, nedskydninger og halsoverskæringer nemlig intet, absolut intet med islam at gøre. Så når gerningsmændene gladeligt brøler 'Allahu Akbar!', mens de udgyder de vantros blod i og udenfor Europa, så misbruger de i virkeligheden på det skammeligste en ædel religion, der prædiker fred og tolerance.

På samme måde har vi i årevis hørt politikere og ministre, både i rød og blå blok, vride sig som ål og tale i tunger og finde på mystiske alternativer for at undgå at udtale de fæle ord 'Islamisk Stat', (ad-Dawlah al-Islāmiyah som er Islamisk Stats officielle navn). FN’s generalsekretær bruger udtrykket 'Ikke-islamisk Stat'. Nede i EU forsøgte man at indføre begrebet un-islamic terrorism, altså 'ikke-islamisk terrorisme', ud fra den opfattelse, at terror i islams navn i virkeligheden er beregnet på at skade islam! At terrorisme er lige så fremmed for en rettroende muslim som svinekød!

Det er åbenbart vigtigere at undgå at såre muslimernes følelser end at kalde en spade for en spade.    

Det var ikke 'terror', der tog livet af Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland, men jihad, eller hellig, islamisk krig. De blev ikke bestialsk myrdet af galninge, som var inficeret af en terror-virus, men af hellige krigere, jihadister, som er tilhængere af en bogstavtro fortolkning af Koranen. Og i den fortæller profeten Muhammed dem uden omsvøb, at enhver vantro er et fredløst bytte. De har erklæret krig mod den kristne, vestlige verden, og vi må se i øjnene, at efter Muhammed-tegningerne er ikke mindst danskere genstand for jihadisternes had.

Der skal to til tango, men der skal kun én til at føre krig. Jo før vi erkender, at Danmark er i krig med dele af den islamiske verden, såvel udenfor som indenfor Rigets grænser, desto bedre kan vi forsvare os. Men det kræver også, at vi kalder tingene, hvad de er. Ikke terror. Men jihad.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
255 kommentarer
Vis kommentarer