Messerschmidt: 'Det lyder hårdt, men der er ikke plads til flere'

NGO-skibet 'Aqarius' i færd med at redde migranter i Middelhavet.
NGO-skibet 'Aqarius' i færd med at redde migranter i Middelhavet.

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

'Alt optaget. Købte billetter refunderes hos Læger Uden Grænser eller andre rejseudbydere.'

Italienerne fik omsider nok. Det velkendte NGO-skib 'Aqarius'  lå i et døgn for anker mellem Malta og Sicilien med 630 passagerer ombord. Læger Uden Grænser har lynhurtigt afgjort, at 130 af dem er 'uledsagede flygtningebørn'.

Men Italiens nye indenrigsminister Mateotti Salvini fra LEGA erklærede, at Læger Uden Grænsers skib, 'Aquarius', ikke længere ville få lov til at følge sin daglige rutine med at læsse afrikanske migranter af i nogen italiensk havn. Vi kan ikke vide, om Italien ville have kunnet modstå presset fra EU og NGO-tyrannerne, for Spaniens nye socialistiske regering kom Bruxelles til undsætning. I skrivende stund er Læger uden Grænsers skib på vej ind i spansk territorialfarvand.

Held og lykke til Spanien, for det får Spanien brug for. Spanien har ikke bare fået en socialistisk regering, hvis – skal man dømme efter mediernes dækning – vigtigste kvalitet er, at den overvejende består af kvinder. Spanien vil åbenbart også til at føre feministisk udlændingepolitik, ligesom Danmarks uheldige broder- og naboland Sverige. Og se, hvordan det er gået.

Vil Spanien godvilligt overtage rollen som tossegod humanistisk supermagt? Vil migrantstrømmen søge fra Nordafrika til Spanien i stedet for til Italien? I så fald kan vi regne med tre resultater: Frankrig lukker grænsen til Spanien. Italienerne vil belønne Partiet LEGA med en massiv opbakning. Spanierne vil vælte feminist-regeringen og udslette socialistpartiet ved næste valg, som det er sket i land efter land i Europa.

I løbet af få timer rystede Italiens latterliggjorte regering bureaukraterne i Bruxelles. De og deres talløse lejetropper af skatteborgerbetalte NGO’er har været så sikre på deres magt, at de nu går i chok over, at et regeringsparti, som blev valgt på at tilbagerulle folkevandringen til Europa, rent faktisk prøver at opfylde sine valgløfter.

For få dage siden var det ellers kun pengene, som betød noget, når talen faldt på Italien, ikke indvandringen: for trods sin retorik ville Italiens mærkværdige regering alligevel ikke kunne gøre noget ved den uundgåelige indvandring, som Europa lige så godt kan affinde sig med. Derfor var der mest bekymring over, om den mærkværdige regering af Femstjerne-bevægelsen og LEGA ville lave rav i eurozonen.

For at forhindre dét, nedlagde Italiens præsident veto mod de to partiers forslag til finansminister, en euro-kritisk professor i økonomi. EU-kommissær Günther Ottinger advarede fra Bruxelles italienerne imod, i tilfælde af nyvalg, at stemme på populister. I italienske øren kom det til at lyde i retning af 'Sikken et pænt lille land, I har dér... Det ville da være synd, hvis der skete noget ubehageligt med det, ikke sandt?' Af visse grunde kan italienerne ikke lide den slags snak...

Og Bruxelles kunne da heller ikke forhindre, at Matteo Salvini fra LEGA fik posten som indenrigsminister. Den udnyttede han straks til at besøge Sicilien, hvor NGO-skibene i årevis har aflæsset tusindvis af unge afrikanere. Nu har over 500.000 ulovlige migranter og afviste asylansøgere hobet sig op i Italien.

Matteo Salvini og LEGA gik til valg på, at asylsøgerne skal sendes hjem til Afrika. Det blev naturligvis også latterliggjort, og den italienske venstrefløj fandt en pervers skadefryd i, at det kostede næsten 900.000 kroner at hjemsende 29 tunesiske migranter.

Men hvad der glæder en italiensk venlig-bo, provokerer en italiensk folkepensionist eller arbejdsløs student, som er nødt til at blive boende hos far og mor.

Hvert år bruger Italiens 14 milliarder kroner på folkepension mod 31 milliarder kroner på nye migranter. 3,3 millioner ulovlige indvandrere arbejder sort. Én asylansøger koster Italien 18.000 kroner om måneden – en politimand tjener det halve. Italien modtog over 120.000 migranter over Middelhavet i 2017 og 182.000 i 2016, op mod halvdelen transporteret af Læger uden Grænser, Red Barnet og andre NGO’ers skibe. Af dem fik 2,5 procent asyl. 5.800 blev udvist i 2016. 6.500 blev udvist i 2017. Hundredtusinder er forsvundet. En halv million menes at opholde sig ulovligt i Italien. Hvert år udvandrer 100.000 unge italienere. 

Hvor kommer de største grupper af migranter fra? Er de flygtninge fra borgerkrige og hungerkatastrofer? Nej, de største leverandører er Nigeria, Guinea, Elfenbenkysten, Mali, Niger, Pakistan og Bangladesh.

Du kan sige, at Italien 'giver aben videre'. Men der er ikke andet at gøre. Det lyder hårdt, og for nogle enkelte individer kan det endda være uretfærdigt. Men al plads er for længst optaget. Der er ikke plads til flere. Nu forestår opgaven at hjemsende dem, der intet lovligt ophold har. Som Dansk Folkeparti har sagt i årevis: Kun den australske model kan redde os. Og den lyder, omskrevet til vores forhold:

Hvis du forsøger at trænge ulovligt ind i Europa, har du én gang for alle givet fortabt din mulighed for at få ophold i Europa.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
122 kommentarer
Vis kommentarer