Messerschmidt: Er Danmark ikke længere 'stuerent'?

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

På tærsklen til 2018 blev danskerne fulgt til dørs med dystre forudsigelser om deres lands fremtid:

'Advarsel: Danmark risikerer at ende i forkert selskab' og 'Når vennerne forsvinder: Danmark alene i verden', lød nogle overskrifter i Jyllands-Posten og andre medier. De var affødt af, at en EU-journalist havde interviewet en EU-professor og nogle andre EU-eksperter.

Det 'forkerte' selskab for Danmark er naturligvis Polen, Tjekkiet, Ungarn og Slovakiet, mens 'vennerne' er Frankrig, Tyskland, Sverige, Italien osv.

EU-professor Marlene Wind advarer atter de provinsielle sinker, som man må forstå bestemmer i de danskes land: 'EU går videre, vi kan lige så godt lade være med at bilde os andet ind. Vi kommer til at stå sammen med de central- og østeuropæiske lande'.

De er nemlig heller ikke stuerene.

Vi er dem, de andre ikke må lege med. Vi er det dårlige selskab. Vi har en svag karakter og en billig fantasi. Blandt andet smækker vi gerne grænsebommen i og stritter imod, når Angela Merkel vil have os til at give husly til de utallige migranter, som hun selv har inviteret.

Vi vil heller ikke være med til at lade os opsluge af den fimsede og kraftløse Macrons luftige ideer om endnu mere EU. Og til at forhindre dét, har Danmark sine kværulerende forbehold, som borgerne åbenbart ikke vil give afkald på – og som får EU-journalister og EU-professorer til at fnyse af foragt.

Og netop derfor fortjener danskerne åbenbart at ende i selskab med andre lande, som heller ikke kan forstå, at de skal overlade beslutninger af vidtrækkende konsekvenser til Bruxelles’ kommissærer.  

Kan det monstro være minderne om Moskvas kommissærer, som stadig plager polakker, ungarere og tjekker?

Måske sætter de så megen pris på at have opnået national selvstændighed - efter at være blevet tyranniseret af nazister og kommunister – at de bare står fast og siger nej, når nye kommissærer vil påtvinge dem tusindvis af muslimske og afrikanske migranter?

Måske har øst- og centraleuropæerne set videoer på Youtube fra nytårsaften, hvor de kan se danske brandfolk blive angrebet med sten og fyrværkeri af unge af anden-etnisk-oprindelse-end dansk. Måske har de set den kvindelige betjent blive gennempryglet af en pøbel af anden-etnisk-oprindelse-end-fransk? Eller tyske kvinder blive overgramset af unge mænd af anden-etnisk-oprindelse-end-tysk?

Den slags sker nemlig ikke i Prag, Warszawa, Bratislava eller Budapest.

Men det er daglig kost i Paris, Køln, København og London.

Jeg har derfor en omvendt og mere optimistisk fortolkning af det nye, dårlige selskab, som Danmark må tage til takke med, end EU-journalisternes og EU-professorernes fortolkning. Jeg behøver ikke være enig med Polens og Ungarns regeringer i alting. Men jeg respekterer deres standhaftighed og deres mod til at sætte deres egne landes borgere først - og Bruxelles’ kommissærer og disses dekreter sidst.

Og når EU-professorer og EU-kommissærer udskælder dem for ikke at være stuerene, tænker jeg, at den slags har vi da hørt før, ikke?

Måske er det forkerte selskab ikke så skræmmende endda; det pæne selskab kender vi jo allerede.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
32 kommentarer
Vis kommentarer