Messerschmidt: EU-råd vil stoppe 'fremmedfjendske' danskere på Nettet

Følg Opinionen

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

Vi er på vej mod svenske og tyske tilstande.

Danskernes debat på internettet skal kontrolleres af venstreorienterede aktivister fra Sverige, Tyskland og Bruxelles. Kommissærerne i Bruxelles vil pudse et kobbel af sporhunde og et korps af stikkere løs på 'hadefulde' og 'fremmedfjendske' meninger på internettet.

Det er en uhyggelig udvikling. For vi ved jo, at de bedrevidende og politisk korrekte har uhyggeligt svært ved at skelne mellem fx racisme og saglig og velbegrundet kritik af EU’s flygtningepolitik.

Det har længe været undervejs. Og nu har EU oprettet en komité bestående af 39 europæiske medie-mennesker, en 'High Level Group on Fake News and Online Disinformation'.

Lad os bare kalde dem for Vogternes Råd. For det er det, de er.

Forhistorien til Vogternes Råd er, at EU-kommissionen med trusler om milliardbøder har tvunget IT-giganterne Facebook, Twitter, YouTube, Google og Microsoft til at sværge troskab til EU’s adfærdskodeks.

De fem mastodonter lovede Bruxelles’ kommissærer, at de i fremtiden vil holde nøje øje og øre med 'intolerante og hadefulde ytringer' 24 timer i døgnet, de vil selv uddanne særlige had-sporhunde, lukke hjemmesider og konti uden tøven og regelmæssigt aflevere rapporter om deres indsats til EU-kommissionen.

De lovede også at samarbejde med aktivistforeninger, pressionsgrupper, NGO’er, som lever af at jagte racisme og intolerance, og som har 'en særlig ekspertise i at afsløre ulovligt indhold'. 

De venstreorienterede sporhunde var dog i gang længe før, at EU-kommissærerne aftvang IT-giganterne en politisk-korrekt troskabsed.   

I Sverige afdækkede den erklæret anti-fascistiske og stærkt voldelige forening AFA, camoufleret som 'Researchgruppen', i 2014 snesevis af anonyme bloggere. De havde ganske rigtigt skrevet forbitrede indlæg på indvandrings- og islamfjendtlige hjemmesider; men ingen af dem var offentlige personer, og de skrev intet, som bragte dem i konflikt med svensk straffelov. Alligevel blev de hængt ud med navn, adresse og billeder i dagbladet Expressen, og sammen med deres børn blev de skræmte bloggere konfronteret af ivrige TV-hold foran deres egne hjem.

Her skal der slåes en interessant krølle:

Den antifascistiske 'Researchgruppe' blev  kort tid efter hædret med en pris for sine dristige personafsløringer, for en banebrydende og innovativ research, som gav ny viden om det anonyme had på internettet.' Prisen blev overrakt af Hanna Stjärna, som er øverste chef for Sveriges Television. 

Hanna Stjärna er nu et af de 39 medlemmer i EU’s nye 'Vogternes Råd'.

Det er mennesker som Hanna Stjärna, som på EU’s vegne nu skal holde øje med tonen i debatten i Danmark.

Det er meget sandsynligt, at de svenske borgere, som Hanna Stjärnas militante aktivister hængte til tørre, har brugt et råt og hadefuldt sprog. Men det er svært at bebrejde dem det - i et Sverige, hvor en regering og medierne i samdrægtig og enig politisk korrekthed gør alt for at fortie og skjule masseindvandringens negative konsekvenser i form af massevoldtægter, mord og vold og positiv særbehandling af indvandrerne.

EU’s censur tjener først og fremmest til at beskytte islam og muslimernes sarte følelser imod den onde, uforstående vestlige verden.

Og Tyskland fører an. Da en million arabere, afghanere og afrikanere tog imod Angela Merkels invitation i 2015, fik den tyske justitsminister kolde fødder over de voksende folkelige protester. Socialdemokraten Heiko Maas forlangte, at Facebook fjernede de opslag, som han mente var fremmedfjendske.

Heiko Maas holdt sig nemlig underrettet af én af de NGO’er, som Facebook og Twitter fremover skal lytte til, nemlig Netværk mod Nazister (Netz gegen Nazis), som havde sendt hundreder af klager til Facebook.

At en landsforræder stod bag det antiracistiske spionagenetværk, var åbenbart intet problem. Anetta Kahane var nemlig også agent for den østtyske spionageorganisation Stasi fra 1974 til 1982, hvor hun tjente sine russiske herrer ved at forråde sine tyske landsmænd.

Svenske og tyske tilstande er, hvad Bruxelles’ kommissærer og Vogternes Råd har i vente for Danmark.

Her måtte udenrigsministeren meget gerne klatre op i et træ - og true med at blive dér. Men det tør han ikke. Trods nok så mange smukke og kælne ord om ytringsfrihed, tør hverken regeringen eller et flertal i Folketinget at sætte sig op mod den almægtige EU-Kommission, der således får forstemmende frit spil til at rulle sin censur ud over hele Europa.

Kun Enhedslisten stemte forleden for DF’s forslag om, at regeringen skal meddele EU, at Danmark vil arbejde for at få ophævet det nye adfærdskodeks.

For min skyld må vores militær og politi tage alle midler i anvendelse for at overvåge og uskadeliggøre alt og alle, som undergraver vores sikkerhed og truer vores land og vores frihed; det er bare ikke en opgave, som Europas politisk-korrekte elite skal rage til sig.

For den vil tværtimod skræmme borgerne fra at forsvare sig ved at fratage dem ordets magt. 

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
96 kommentarer
Vis kommentarer
Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind