Messerschmidt til S: Velkommen i klubben

Morten Messerschmidt. Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

 

Det er synd for socialdemokraterne. Med deres nye program 'Retfærdig og Realistisk – en udlændingepolitik, der kan samle Danmark' skal de nu løbe spidsrod mellem lange rækker af hævngerrige menneskeretsprædikanter og journalister.

I disse dage hagler en shitstorm af dumme spørgsmål og frådende angreb ned over socialdemokraterne fra morgen til aften.

I Radio 24 Syv i onsdags hævdede en aktivist fra 'Refugee Welcome' i ramme alvor, at socialdemokraterne ganske enkelt ikke vil have 'brune mennesker' til Danmark. Den slags er det ellers kun danske folkepartister, der bliver udsat for, men nu rammer den også Mattias Tesfaye, som har en pæn solbrun kulør, som jeg i øvrigt misunder ham.

I disse dage er socialdemokraternes farve mindre rød, end den er gul og blå, fordi journalisterne tamper løs på dem for at få præcise svar på, hvor asyl-lejrene skal ligge, hvordan man kommer dertil og derfra, om flygtningenævnet skal udflyttes til Nordafrika, om personalet skal have overenskomstmæssig løn og første barns sygedag, og om – det er sandt, dette spørgsmål blev stillet – om lejrens biler skal være på danske nummerplader.

Mattias Tesfaye svarer tålmodigt: Nej, lejrene skal ikke fungere som feriekolonier med bed & breakfest for rejselystne kenyanere og gambianere, de er blot det sted, hvortil kenyanere og gambianere bliver sendt tilbage til for at søge asyl (hvad de naturligvis ikke får), efter at de høfligt blev afvist ved Kruså (fordi Dansk Folkeparti har fået indført grænsekontrol). 

Men lige meget hjælper det: Menneskerets-Danmark, der efter egen opfattelse har monopol på godhed, har sat sig for at latterliggøre socialdemokraternes udlændingeprogram. 'Retfærdig og Realistisk'.

Det er akkurat som de latterliggør det kluntede forsøg på at forhindre muslimsk tildækning af kvinder: Må man bære klovnemaske, nisseskæg og elefanthue? spørger studieværter og journalistpraktikanter fiffigt.

Menneskerets-Danmark ser den farlige nationalisme og den giftige populisme vinde frem, men har beroliget sig selv med, at socialdemokraterne i sidste ende ville være bolværket for den status quo, som siden udlændingeloven i 1983 har gjort det umuligt for danskerne at forsvare deres land; nu er Menneskerets-Danmark rystet og rasende over det socialdemokratiske forræderi og er fast besluttet på tage hævn.   

Men jeg opfordrer socialdemokraterne til at tage tævene med ophøjet ro, rette ryggen og stå fast. Det betaler sig på længere sigt, og tiden læger alle sår, skal jeg hilse og sige fra et parti, som efter 20 år bærer rundt på mindst lige så mange mentale ar og ydmygelser, som Socialdemokratiet har opsamlet i over 120 år.

Selv om modige pionerer fra danske arbejderes og husmænds rækker i slutningen af det 19. århundrede blev mødt med foragt af arrogante magthavere, som frygtede deres urokkelige magt og privilegier truet af populistiske opkomlinge, så lykkedes det gennem kompromiser at skabe det Dannmark, vi kender.

Dette Danmark har et verdensfjernt flertal i Folketinget i 40 år nægtet at forsvare imod nye, fremmede trusler. Nu er det forsvar omsider muligt. For nu er heller ikke socialdemokraterne stuerene.

Ja, faktisk er der i dag flere udenfor end indenfor den pæne stue. Udenfor den pæne stue er der et folkeflertal for grænsekontrol, for tvangsudvisning af uønskede gæster og for et akut stop for indvandring fra ikke-vestlige lande. Udenfor den pæne stue er der flertal imod EU’s kvoter af migranter, og et flertal for at trodse konventioner og udenlandske domstole, hvis de forhindrer Danmarks folkevalgte i at følge folkeviljen.

Og derude kan socialdemokrater sagtens vænne sig til at være; men kun hvis de holder op med at kaste længselsfulde blikke tilbage over skulderen. For hvis de virkelig mener, hvad de siger og skriver, så bliver de ikke lukket ind igen.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
40 kommentarer
Vis kommentarer