Annonce:
Annonce:

Da politikerne blev til pattebørn

Tirsdag blev ikke bare dagen for vedtagelse af rigsret mod Inger Støjberg, men også dagen, 'hvor mennesker - der er blevet tildelt magt og tillid af den danske befolkning - besudlede Folketingets fine sal med deres mindreværd,' skriver Nima Zamani. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Tirsdag blev ikke bare dagen for vedtagelse af rigsret mod Inger Støjberg, men også dagen, 'hvor mennesker - der er blevet tildelt magt og tillid af den danske befolkning - besudlede Folketingets fine sal med deres mindreværd,' skriver Nima Zamani. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Opinionen

Nima Zamani. Jurist og vært på Den Uafhængige

I går blev dagen, hvor et flertal i Folketinget afgjorde, at Inger Støjberg skal stilles for en rigsret.

I går blev desværre også dagen, hvor mennesker - der er blevet tildelt magt og tillid af den danske befolkning - besudlede Folketingets fine sal med deres mindreværd.

Pernille Vermund angreb Rosa Lund, fordi sidstnævnte for ni år siden har udtalt, at lovovertrædelser kan være nødvendige i en større sags tjeneste.

Sikandar Siddique angreb Dansk Folkeparti for samlet set at have begået flest ulovligheder.

Inger Støjberg angreb Sikandar Siddique for ikke at ønske ligestilling for mænd og kvinder i Danmark, fordi han ikke er dansk.

Støjberg angreb også Rosa Lund for at have begået en lovovertrædelse i form af ulovlig indtrængen, som resulterede i en bøde for 14 år siden.

Annonce:

Og således blev vores folketingspolitikere altså skyldige i at have forvandlet et demokratisk og dermed unikt folketing til en børnehave. Iq'en rakte ikke til mere end 'jeg må gerne slå, fordi du slog først eller i øvrigt har slået engang'.

Politikerne burde kigge sig selv og hinanden i øjnene, når det med gårsdagens pinlige optrædener må konstateres, at vi er nået til et lavpunkt i nederdrægtighed blandt vores folkevalgte.

Den ydre højrefløj forsøgte at retfærdiggøre forhenværende minister Støjbergs lovovertrædelser med, at en anden folketingspolitiker fra venstrefløjen har fået en bøde for en lovovertrædelse for 14 år siden, da hun hverken sad i Folketinget eller havde magt.

Det svarer til at mene, at Støjberg ikke skal straffes, fordi der også er alle mulige andre borgere i Danmark uden magt, der har begået lovovertrædelser. Følger man denne form for lovløse nonsens, betyder det jo, at ingen skal straffes for begåede ulovligheder, fordi alle har begået ulovligheder.

Annonce:

Lovovertrædelser løses ikke ved at ophæve, men derimod håndhæve loven.

Rosa Lund fik en bøde for overtrædelse af straffeloven for 14 år siden. Hun tog sin straf. Så skal Inger Støjberg naturligvis også tage sin straf for lovovertrædelser, hvis Rigsretten kender hende skyldig.

Om elendighederne kommer fra den ene eller anden fløj, er ligegyldigt. Elendigheder bliver ikke mindre elendige, fordi andre også har begået elendigheder. Det skaber bare et overflod af elendighed.

Dét var således også det pinlige tilfælde i Folketingssalen i går, da politikere blev til pattebørn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
341 kommentarer
Vis kommentarer

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: