Gør 'naziburgere' til en succes

Nima Zamani opfordrer 'alle læsere til at tage et smut forbi Malakians’ nye restaurant, ’The Barn’, og købe en ordentlig, saftig burger', efter hun er blevet svinet anonymt til på nettet. Foto: AP
Nima Zamani opfordrer 'alle læsere til at tage et smut forbi Malakians’ nye restaurant, ’The Barn’, og købe en ordentlig, saftig burger', efter hun er blevet svinet anonymt til på nettet. Foto: AP

Nima Zamani. Jurist og vært på Den Uafhængige

Hvis en højreekstremist forsøgte at ødelægge en nyåbnet restaurant, fordi ejeren tilhørte den yderste venstrefløj, ville jeg skrive et indlæg om det. Med andre ord ville jeg være hyklerisk, hvis jeg ikke også skrev dette indlæg.

Anahita Malakians fra Nye Borgerlige har netop åbnet en burger bar i Nordvest, København. Den seneste tid har hun sat al sin energi og økonomi ind på sin restaurant, der hedder ’The Barn’.

Det har resulteret i et venstreekstremistisk og anonymt indlæg på KONFRONT.DK.

Denne anonyme beskylder Anahita Malakians for at være en højreekstrem nazist, der serverer naziburgere i Nordvest. Smag lige på det. Naziburgere i Nordvest. Det svarer groft sagt til at forsøge at sælge flæskestegssandwich i Mekka. Så naiv en forretningskvinde er Malakians naturligvis ikke. Det skyldes blandt andet, at hun selvfølgelig ikke er nazist eller det, der minder om.

Den anonyme amøbe til gengæld…

Vedkommende har så lidt rygrad, at han eller hun ikke tør lægge navn til disse vanvittige beskyldninger, der har til formål at ødelægge en kvindes forretning og således også potentielle økonomiske livsgrundlag. Det siger sig selv, at man ikke har lyst til at lade sig identificere og dermed stå offentligt på mål for patetisk og løgnagtig adfærd.

Og hvordan ved jeg så med absolut sikkerhed, at vedkommende er venstreekstremist? Vel kun en ekstremist forsøger at ødelægge en medborgers burger-restaurant ved at skrive anonyme indlæg om naziburgere.

Vedkommende er i øvrigt en skændsel for sin egen venstrefløj, fordi højrefløjen kan bruge dette som nemme skyts mod venstrefløjen. Vedkommende giver altså ikke bare Anahita Malakians’ restaurant utilsigtet omtale og opbakning, men skader ligeledes hele sin egen fløjs sag. Det forventes dog ikke, at en person, der skriver anonymt om naziburgere kan tænke så langt. En ren foræring.

Uretfærdig og løgnagtig adfærd over for et andet menneske bliver ikke mere retfærdig eller mere sand, fordi man er politisk uenig med vedkommende. Det forstår ekstremister som denne, eller visse Stram Kurs typer, dog ikke.

Og ja, kære kujonagtige, anonyme venstreekstremist. Du har alt til fælles med Paludan-typer, der, ligesom dig selv, også bare sidder bag en skærm og opdigter besudlende historier om uskyldige mennesker. Paludan er dog mere hæderlig end dig. Han tør i det mindste at lægge navn til sin uretfærdige adfærd.

Anahita Malakians og jeg er som nat og dag rent politisk. Vi er meget uenige. Jeg har endda haft hende som gæst i mit radioprogram, Stram Diskurs, hvor jeg virkelig forsøgte at udstille hendes politiske holdninger. Ikke desto mindre skal jeg da smage hendes nye burgere. Sådan opfører vi demokrater os. Vi kan godt spise hinandens mad, selvom vi er uenige.

Slutteligt vil jeg opfordre alle læsere til at tage et smut forbi Malakians’ nye restaurant, ’The Barn’, og købe en ordentlig, saftig burger.

På denne måde kan vi i fællesskab være med til at gøre lige præcis det modsatte af, hvad den anonyme taber-skribent fra KONFRONT.DK ønskede. Nemlig at gøre The Barns 'naziburgere' til en grande succes.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
78 kommentarer
Vis kommentarer