Hverken højre- eller venstrefløjen fatter deres eget hykleri

Nima Zamani. Jurist og vært på Radio24syv

Jeg vil æde min gamle hat på, at mange danske debattører med flygtningebaggrund kan nikke genkendende til følgende:

Umoralske danskere fra både venstre -og
højrefløjen forsøger at udviske vores identitet ved at gøre os til marionetdukker, der bare kan hældes ord i munden og flyttes rundt efter smag og behag.

Jeg er så træt af det patetiske segment til højre for DF. Og jeg er så træt af det patetiske segment til venstre for SF.

De er så hykleriske, at de ikke kan finde ud af, om de skal hade eller elske mig. Det må være uudholdeligt i længden at have den slags humørsvingende relationer til mennesker.

På den yderste højrefløj kan de ikke beherske, at jeg kritiserer den yderste venstrefløj og islamisterne, men samtidig også kritiserer den yderste højrefløj.

På den yderste venstrefløj kan de ikke beherske, at jeg kritiserer den yderste højrefløj og de nazi-inspirerede, men samtidig også kritiserer den yderste venstrefløj.

Disse mennesker kan ikke have mere end en bold (læs tanke) i luften. Det er næsten morsomt at se, hvor forvirrede disse, på papiret ikke-retarderede, kan blive.

På den ene side er jeg den yderste højrefløjs assimilerede, ateistiske, håndboldspillende og bajerdrikkende yndlingsperker. Det er jeg, når jeg skriver kritisk om den yderste venstrefløj og voldsparate indvandrere på Nørrebro.

På den anden side er jeg en farlig og uintegreret muslim, der forsvarer islamisme. Det er jeg, når jeg skriver kritisk om Nye Borgeliges og Stram Kurs’ folketingskandidater, der lyver om bestemte befolkningsgrupper - herunder, at velfungerende muslimer, med rene straffeattester og arbejde, også er forbrydere.

Den yderste højrefløj elsker mig så meget, at de vil spise røde pølser af min nøgne krop. Omvendt hader de mig så meget, at de vil stjæle min danskhed.

Det samme gør sig gældende på den yderste venstrefløj.

På den ene side er jeg deres favorit multi-kulti, der repræsenterer solstrålehistorien om, at mennesker fra asyllande kan integrere sig. Det er jeg, når jeg skriver kritisk om den yderste højrefløj og islamofobiske danskere.

På den anden side er jeg en Onkel Tom, som man skal tage afstand fra, fordi jeg har solgt min sjæl og forrådt mine egne brune. Det er jeg, når jeg kritiserer og udstiller den yderste venstrefløjs berøringsangst overfor voldsparate og utilpassede indvandrere.

Venstrefløjen elsker mig så meget, at de nærmest vil spise kebab af min nøgne krop. Omvendt hader de mig så meget, at de gerne vil stjæle min iranskhed.

Jeg står i midten, hvorfra jeg skyder på alle. Til højre og venstre. På tværs af racer, etnicitet og religion. Alt andet ville jo være positiv særbehandling i et diskriminerende øjemed.

Men hverken den yderste venstrefløj eller højrefløj forstår, at man er hyklerisk, hvis ikke man kritiserer ekstremismen på begge sider. Det er netop dét, der gør dem til ekstremister. Ekstremister, der ikke kan se ekstremismen for bare ekstremister.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
34 kommentarer
Vis kommentarer