Annonce:
Annonce:

'I er så stille nu, hvor Paludan har taget jeres kurs til ekstremerne'

'Det er jer nationalkonservative debattører og politikere, der skal tage ansvar. Vi har brug for jeres opbakning,' skriver Nima Zamani, der anklager den indvandrerkritiske fløj i Danmark for at stikke hovedet i busken, når det drejer sig om Rasmus Paludan. (foto: Miriam Dalsgaard).
'Det er jer nationalkonservative debattører og politikere, der skal tage ansvar. Vi har brug for jeres opbakning,' skriver Nima Zamani, der anklager den indvandrerkritiske fløj i Danmark for at stikke hovedet i busken, når det drejer sig om Rasmus Paludan. (foto: Miriam Dalsgaard).
Annonce:
Følg Opinionen

Nima Zamani. Jurist og vært på Den Uafhængige

Jeg har kritiseret islamister, der ønsker at indskrænke demokratiet og afskaffe basale menneskerettigheder. Jeg har kritiseret utilpassede og voldelige indvandrere på Nørrebro. Og jeg har kritiseret venstrefløjen for dens berøringsangst i forhold til alt dette.

Nu er turen kommet til de højrenationale debattører og politikere. De udviser præcis samme berøringsangst, som de altid har kritiseret venstrefløjen for at udvise.

Annonce:

Beviset er Rasmus Paludan.

I mandags var jeg et smut forbi Deadline. Sammen med Uzma Ahmed og Harun Demirtas skulle jeg repræsentere den del af befolkningen, Stram Kurs ønsker at deportere. Altså muslimer, de ikke-vestlige samt andet godtfolk, alt efter hvilket ben Rasmus først får ud af sengen, og om der er mere mælk tilbage i kartonen.

Jeg havde egentligt ikke lyst til at deltage, men gjorde det alligevel. Ellers ville de invitere en anden i studiet, som måske ikke havde tænkt sig at angribe præmissen. Vi skulle i grove træk forklare og forsvare frygten for Rasmus' deportationsplaner.

Men Uzma Ahmed, Harun Demirtas og undertegnede skulle ikke have siddet i Deadline-studiet. Det skulle de etnisk danske nationalkonservative. Jeg er evigt og altid blevet påduttet- især af disse højrenationale - at jeg har et ansvar, fordi jeg er indvandrer og har en offentlig stemme. Og jeg er såmænd enig. Jeg er ikke islamist, jeg er ikke en voldsparat indvandrer, men jeg er indvandrer, og jeg stammer fra et muslimsk land. Således lyttes der mere til min kritik af indvandrere og islamisme. Jeg kan – modsat etniske danskere - ikke skydes i skoene at have en fremmedfjendsk eller diskriminerende dagsorden.

På samme vis kan etniske danskere ikke skydes i skoene at have noget imod etniske danskere.

Lad mig bare et øjeblik tale direkte: Det er jer nationalkonservative debattører og politikere, der skal tage ansvar. Vi har brug for jeres opbakning.

Annonce:

Kritik af Paludan og afstandtagen fra samme er en selvfølge, når den kommer fra venstrefløjen eller danskere med muslimsk baggrund. Det burde den egentligt også være fra jer højrenationale, der jo foregiver at være bekymrede for Danmarks fremtid, men tilsyneladende kun er det, når det omhandler islamisme. I er så larmende stille nu, hvor Paludan har taget jeres egen kurs mod udlændinge til ekstremerne. Som islamistiske hadprædikanter ønsker han også at udnytte demokratiet til at indskrænke det Danmark, I hårdnakket påstår at elske.

Hvor er Trykkefrihedsselskabet, når én fra deres egen fløj vil deportere folk, der ytrer sig imod ham, fordi de i så fald anklages for at hade Danmark? Hvor er Mikael Jalving, der har travlt med at proklamere, at han i princippet kunne finde på at stemme på Stram Kurs? Hvor er Kasper Støvring, der har travlt med at retfærdiggøre, at Mimi Jacobsen blev kaldt nazist, når den eneste i det studie, som minder ubehageligt meget om en nazist, sad lige ved siden af hende? Hvor er den åndelige og næstekærlige Iben Tranholm, der har så travlt med at komme i Folketinget, at hun stiller op for et parti, der udelukkende rummer næstehad?

Og hvor er I højrenationale politikere?

Annonce:

Martin Henriksen og Pernille Vermund vil hverken entydigt eller definitivt fordømme Stram Kurs, før de har haft mulighed for at lære partiets politik at kende. Den undskyldning kan de bruge for evigt, fordi Stram Kurs ikke har en politik.

Stram Kurs smider sine kandidater ud efter forgodtbefindende, fordi Paludans ikke-politik skifter efter forgodtbefindende. Partiet ændrer sin ikke-politik, fordi én af kandidaterne viser sig at have en filippinsk kone. Man ønsker at inddele befolkningen efter IQ, selvom partiets øvrige kandidater ikke ligefrem fremstår som de mest kvikke. Den ene dag er deres endemål, at der ikke findes en eneste muslim i verden. En anden dag ved de det ikke helt, fordi de jo ikke ønsker at blive sammenlignet med nogen, der agiterer for en historisk gentagelse af religionsbaseret menneskeudryddelse. Det hele er baseret på ondskabsfulde mavefornemmelser. Det samme er deres programtekst. Det ringer jo i øvrigt en klokke i forhold til, hvordan islamister også forsøger at skabe et samfund baseret på Allahs fornemmelser.

Annonce:

Hvis alle I nationalkonservative vil undgå at agitere for dét fremmedhad, I mener, I uberettiget bliver beskyldt for, så er det nu, I skal tage afstand og aktivt kritisere.

Ellers dumper I i at gøre alt dét, I har krævet af mig og andre offentlige stemmer med indvandrerbaggrund. I får til gengæld topkarakter i ideologisk hykleri. Hvis I ikke vil degraderes fra selvudråbte kyndige islamkritikere til fremmedhadende hyklere, så skal I tage afstand fra rendyrket ekstremisme - uanset om afsenderen er Rasmus Paludan, de autonome eller en lignende tåbe fra Hizb-ut-Tahrir.

Hvis I mener, der bliver lyttet mere, når jeg som dansk-iraner tager aktivt afstand fra islamister, så bliver der også lyttet mere til jer højrenationale danskere, når I tager aktivt afstand fra en dansk højreekstremist. Og såfremt I mener, der bliver lyttet mere, når venstrefløjen kritiserer ekstremismen på deres egen fløj, så bliver der også lyttet mere, når højrefløjen kritiserer ekstremismen på deres egen fløj.

Annonce:

Læg jeres berøringsangst for at tage skarpt afstand fra jeres egen yderste højrefløj på hylden. Det er stadig bedre sent end aldrig at kalde en spade for en spade, og det er jeres ansvar nu. Sæt i gang. Lad nu være med at skuffe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
296 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+