Politikerne tager danskerne som gidsler

Polfoto: Jens Dresling
Polfoto: Jens Dresling

Mens landets problemer bare vokser og vokser, bruger politikerne på Christiansborg deres tid på at modarbejde og genere hinanden.

Regeringen holder krampagtigt fast i magten vel vidende, at den ikke har opbakning til at gennemføre sin politik.

Og DF, som er parlamentarisk grundlag for regeringen, bruger deres kræfter på at lægge det borgerlige Danmark i benlås ved at flirte med Socialdemokratiet og at genere den borgerlige regering ved at drive klapjagt på udvalgte ministre.

Politisk indflydelse er der ingen af til partiet med 37 mandater. Til gengæld gør partiet flittigt brug af den knippel, som det med opbakning fra Socialdemokratiet og et flertal uden om regeringen bruger til at true og prygle udvalgte ministre i regeringen med. Først var det Thyra Frank, der fik med kniplen. Nu er det Ole Birk Olesens tur.

Danmark har ét altoverskyggende problem – en katastrofal udlændingepolitik. Et flertal af politikerne er gået til valg på at løse udlændingeproblemerne og det er DFs mærkesag nummer et. Men ud over et par symbolske lapper her og der, har DF ikke evnet at samarbejde med regeringen om at få problemerne løst.

Det er åbenbart vigtigere for DF at lægge regeringen i benlås og blokere for økonomiske reformer, end at få regeringen til at samarbejde om at løse udlændingeproblemet.

Og som tiden går, bliver situationen kun værre.

Trods massive problemer med de migranter fra de muslimske lande, som allerede er kommet til Danmark, bliver der ikke indført et asylstop. Og trods veldokumenterede statistikker der viser, at udlændinge fra de muslimske lande trækker uforholdsmæssigt meget på de offentlige kasser og fylder tilsvarende i kriminalitetsstatistikkerne, så bliver der ikke lagt låg på de offentlige kasser og kriminelle udlændinge bliver ikke udvist. Islam i Danmark bliver ikke tøjlet og forfejlede bestræbelser på at integrere flygtninge og indvandrere koster danskerne mellem 8 til 10 milliarder kroner om året.

Samlet set kunne den rigtige udlændingepolitik spare danskerne for næsten 30 milliarder kroner om året.

Penge, som kunne være givet tilbage til borgerne i form af skattelettelser, eller som kunne være brugt på at hæve kvaliteten i sundhed og ældrepleje, som man havde indtryk af lå DF på sinde.

I stedet for at søge et samarbejde med regeringen om at få løst problemerne og frigivet pengene, så flirter DF med Socialdemokratiet og blokerer på forhånd for alle forslag, som er vigtige for regeringen på det økonomiske område.

Resultatet er, at regeringen - og dermed det danske samfund - lægges i benlås, så al fremdrift stoppes.

DF har sat sig selv uden for politisk indflydelse. Og i stedet søger DF nu opmærksomhed ved at drive klapjagt på regeringens ministre.

Venstrefløjen hepper på DF i disse sager. De elsker blåt blod på Christiansborgs gange. Og pressen hepper på DF, for de elsker dramaet og de høje seertal til sæbe-operaen.

Men Danmarks økonomiske fremtid, vores nationale værdifællesskab og danskernes tryghed lider under, at DF har reduceret de 37 mandater, som vælgerne gav dem, til en benlås og en knippel.

Det er en respektløs og uværdig måde at lede vores fædreland på.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen