Statsmedier giver voldelige aktivister frit spil

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Vattede politikere og manipulerende statsfinansierede medier giver voldelige venstreekstremister frit spil – og lader totalitære kræfter bekæmpe vores fælles frihedsrettigheder.

Politisk hærværk, indbrud og voldelige moddemonstrationer. Det er, hvad venstreekstremisterne sætter ind i kampen for den stigende islamisering af Danmark. Og ja, du læste rigtigt. I kampen FOR den stigende islamisering.

For når formålet med venstreekstremisternes vold og ulovligheder er at stoppe en lovlig og demokratisk forening, der kæmper IMOD den stigende islamisering af Danmark, må målet for venstreekstremisterne være, at den stigende islamisering skal kunne ske uden oplyst modstand.

Med deres voldelige metoder kæmper den yderste venstrefløj dermed både direkte og indirekte for en samfundsmodel, som er i stærk kontrast til de værdier, som det danske samfund bygger på.

Ytringsfriheden og vores ret til at forsamle os og demonstrere vores holdninger er grundpiller i vores demokrati. Det er liberale borgerrettigheder, der blandt andre rettigheder er nedfældet i Grundloven, som ethvert medlem af Folketinget har skrevet under på at ville overholde. Og mig bekendt, er der ikke længere partier, der aktivt ønsker at omstyrte disse rettigheder.

Så hvorfor skrider politikerne ikke ind med konsekvens, hårdere straffe og krav om personlig erstatning, når venstreekstremisterne gang på gang bekriger noget så fundamentalt i vores samfund som vores fælles frihedsrettigheder?

Og hvorfor bliver vi ved med at give mediestøtte til medier, der fører propaganda for den yderste venstrefløjs kamp imod demokratiet?

Det er ikke noget nyt i, at den yderste venstrefløj benytter udemokratiske og ulovlige metoder i deres kamp for at opnå magt.

Autonome, Christianitter, BZ’ere og hvad de ellers kalder sig skyer ingen midler i kampen for at trumfe deres vilje igennem. Set i det perspektiv giver det skræmmende god mening, at venstreekstremisterne vælger at stå skulder ved skulder med islamisterne.

Men det er uacceptabelt, at politikerne lader stå til og lukker øjnene for truslen imod vores fælles frihed. Det er utilstedeligt, når Yildiz Akdogan (S) som fortaler for den evige krænkelseskultur raser over, at Nørrebro blev taget som gidsel af ’For frihed’s lovlige demonstration - i stedet for at rase imod venstreekstremisternes udemokratiske metoder.  

Og det bliver til stadighed mere surrealistisk at følge mediernes dækning af de voldelige venstreekstremister.

DR.dk skriver eksempelvis: ’Flere personer anholdt under demonstrationer på Nørrebro. Demonstration mod fraværet af julepynt på Nørrebro i København har skabt tumult’. I artiklen undlades, at de 11, der blev anholdt under ’tumulten’, alle var fra den venstreekstremistiske moddemonstration – og at ingen af deltagerne i For friheds optog har været indblandet i konfrontationer.

Og det går helt galt, når Faktalink, som er finansieret af offentlige midler og som leverer fakta til danske skoler og biblioteker, bruger den venstreekstremistiske forening ’Redox’ som kilde til den viden, de formidler om foreningen ’For frihed’.

Vi lever i et oplyst demokrati - endnu. Og hvis vi vil bevare vores samfundsmodel, må vi, fra højre til venstre, være klar til at forsvare vores liberale borgerrettigheder.

Derfor bør det være enhver borgers ret at fritages for medfinansieringen af mediernes statsfinansierede propaganda. Og det bør være enhver borgers pligt med ethvert muligt demokratisk middel at bekæmpe udemokratiske kræfter.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
47 kommentarer
Vis kommentarer

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.