Danmark er ly for kriminelle udlændinge

Menneskerettighedskonventionene saboterer udvisningen af folk som Gimi Levakovic.
Menneskerettighedskonventionene saboterer udvisningen af folk som Gimi Levakovic.

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Først saboterede Den Europæiske Menneskerettighedskonvention udvisningen af sigøjnerkongen Gimi Levakovic. Trods sit kilometerlange synderegister fik han lov at blive i Danmark.

For et par måneder siden blev en amerikansk hustru til en dansk mand udvist, fordi Menneskerettighedsdomstolen mente, at det vil være ’etnisk forskelsbehandling’ at lade hende blive.

Og i dag har Højesteret på baggrund af en udtalelse fra Menneskerettighedsdomstolen afgjort, at kriminelle rumænere ikke kan sendes til afsoning i deres eget land.

Regningen for de storkriminelle rumænere, som bl.a. har snydt danskere for op mod 40 millioner kroner, havner hos danske skatteydere. Og rumænerne får lov at afsone i danske luksus-fængsler, hvor ’straffen’ er et ophold, der sammenlignet med mange rumæneres almindelige hverdag, er et ophold på 1. klasse.

Vi er til grin for vores egne penge.

Rækken af tåbelige afgørelser, der strider imod Folketingets intentioner og krænker danskernes retsfølelse er så lang, at man ikke fortsat kan have tillid til, at de internationale konventioner gør gavn i Danmark.

Vi skal ikke være ly for kriminelle udlændinge. Folketinget må tage sig sammen og fastslå, at når vi i Danmark vedtager en lov, så er det den, der gælder, uanset hvad en samling dommere i Strasbourg i deres krøllede hjerner kan fortolke ud af menneskerettighedskonventionen.

Vi skal ikke finde os i, at et retssamfund som det danske skal lægge sig fladt ned som en kuet hund, når fortolkningen af internationale konventioner går imod danske interesser.

Politikerne må gøre to ting:

1. Skrive menneskerettighedskonventionen ud af dansk lov, så danske domstole kan stå mere frit.

2. Konsekvent indskrive i bemærkningerne til love om retspolitik og udlændinge, at dansk lov på disse områder står over europæisk ret og menneskerettighedskonventionen.

Vi skal sikre os, at de politikere, vi vælger til Folketinget, også er dem, der laver lovene, som vi skal rette os efter. For det giver os muligheden for at stemme dem ud – og andre ind – hvis vi ikke er tilfredse med, hvordan de lovgiver på vores vegne.

Lovgivning for danskerne skal ikke udliciteres til fremmede magter og fremmede domstole, som ikke skal leve med konsekvenserne af de beslutninger, de træffer.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
72 kommentarer
Vis kommentarer