Forbyd muslimsk bønnekald

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Hidtil har vi i Danmark været forskånet for imamer, der bræger islamiske budskaber ud over byer og boligområder fra moskeer og minareter.

Men episoden i Aarhus, hvor en imam gjaldede islams budskaber ud over byens tage, er et tydeligt tegn på en katastrofal og sørgelig udvikling, hvor islam får mere og mere indflydelse i vores samfund.

Derfor har jeg og Nye Borgerlige stillet et beslutningsforslag, der skal forbyde muslimsk bønnekald i det offentlige rum.

Vi har siden partiets start gjort det klart, at islam ingen indflydelse skal have i samfundet. Vi skal sætte en fod ned – en solid hæl – der signalerer hertil og ikke længere. Og det skal være nu.

For hvis vi ikke handler i tide, ender vi med en situation, hvor bønnekald bliver normen. Og det skal vi aldrig acceptere i Danmark.

Politikerne har nægtet at træde i karakter. De har ikke meddelt forkynderne af islam i Danmark, at vi ikke vil høre på den slags herhjemme.

Folketinget har lagt ansvaret fra sig og overladt det til kommunerne at holde islam ude af samfundet. Kommunerne har fået ansvaret for at sikre, at tilhængerne af denne ideologi og religion dyrker deres overbevisning og tro under private former.

Det er på ingen måde godt nok. Den kommunale forvaltning har ikke tilstrækkelig autoritet til at sikre os mod islams indtrængen i vores samfund.

Hverken forvaltningen på rådhuset eller politiet havde muligheder for at stoppe bønnekaldet. Tilladelsen blev givet af en lokal ansvarlig for en fodboldbane, som ikke havde nogen betænkeligheder.

Det er helt uacceptabelt. Jeg mener, at der må klar lovgivning til, der sikrer, at imamer, som med elektrisk forstærkning kalder til bøn i det offentlige rum, bliver retsforfulgt og straffet.

Vi skal ikke tillade, at islam skaffer sig større og større indflydelse i vores samfund. Derfor har vi stillet beslutningsforslaget om at forbyde muslimsk bønnekald i det offentlige rum.

Jeg håber inderligt, at der vil være et flertal for det i Folketinget, når det skal behandles. Vi skal sige fra over for islamisering af Danmark.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
638 kommentarer
Vis kommentarer