Hører kriminelle udlændinge hjemme i Danmark?

'Kriminelle udlændinge hører ikke hjemme i Danmark,' siger justiitsminister Søren Pape Poulsen. Men 'problemet er, at Søren Pape, hans konservative parti og de øvrige politikere i Folketinget fastholder en lovgivning, der giver det modsatte resultat af, hvad justitsministeren prædiker til befolkningen,' skriver Pernille Vermund. POLFOTO
'Kriminelle udlændinge hører ikke hjemme i Danmark,' siger justiitsminister Søren Pape Poulsen. Men 'problemet er, at Søren Pape, hans konservative parti og de øvrige politikere i Folketinget fastholder en lovgivning, der giver det modsatte resultat af, hvad justitsministeren prædiker til befolkningen,' skriver Pernille Vermund. POLFOTO

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

'Kriminelle udlændinge hører ikke hjemme i Danmark,' skriver Justitsministeren i dag på baggrund af en artikel fra Kristeligt Dagblad.

Det kan jeg kun give justitsministeren ret i. Hvis udenlandske statsborgere begår kriminalitet i Danmark, så skal de udvises. Konsekvent og efter første dom.

Problemet er, at Søren Pape, hans konservative parti og de øvrige politikere i Folketinget fastholder en lovgivning, der giver det modsatte resultat af, hvad justitsministeren prædiker til befolkningen.

På baggrund af den nuværende lovgivning får flertallet af kriminelle udlændinge nemlig lov til at blive i Danmark.

Det viser en sammenligning af tallene fra artiklen i Kristeligt Dagblad med tal fra Danmarks Statistik.

Det lyder selvfølgelig ikke særligt godt op til et Folketingsvalg at erkende, at det Konservative Folkeparti sammen med et flertal af de nuværende partier i Folketinget åbenlyst støtter, at langt de fleste kriminelle udlændinge hører til i Danmark.

Men det er ikke desto mindre sandt.

Nye Borgerlige vil have kriminelle udlændinge udvist konsekvent og efter første dom. Det er et af partiets tre ufravigelige krav til enhver, der ønsker vores opbakning til at danne regering.

Vi vil ikke acceptere, at kriminelle udlændinge får lov at blive i Danmark, hvor de skaber utryghed og forårsager nye ofre. Vi vil ikke bakke op om en politik, der år for år svækker tilliden imellem os.

Derfor stiller vi krav om, at problemerne skal løses fra bunden. Og vi står fast. Politikerne har snakket for længe. Problemerne skal løses nu.

23% af alle voldtægtsforbrydere er ikke-vestlige indvandrere, selv om ikke-vestlige indvandrere ’kun’ udgør 6% af befolkningen.

Hver fjerde indsatte i de danske fængsler er udenlandsk statsborger. Og cirka halvdelen af alle indsatte har udenlandsk baggrund.

Mange ofre og forbrydelser kunne have været undgået, hvis politikerne havde krævet, at kriminelle udlændinge skulle udvises konsekvent og efter første dom. Men det gør de ikke. For de sætter hensynet til internationale konventioner højere end hensynet til danskernes frihed og sikkerhed.

Politikerne bryster sig af, at kriminaliteten i Danmark generelt er faldet. Og det er korrekt.

Men antallet af anmeldelser for personfarlig vold, voldtægt og trusler er steget. Det samme er kriminaliteten blandt ikke-vestlige efterkommere.  

Og der er, måske af gode grunde, ligeledes en stigning i andelen af borgere, der føler sig utrygge ved at gå alene efter mørkets frembrud – særligt i kvarterer, hvor der bor flere indvandrere.

Det er tid til at sætte politikerne stolen for døren og kræve, at de løser problemerne fra bunden. Vi danskere skal igen kunne føle os trygge i vores eget land. Kriminelle udlændinge skal udvises. Konventioner, der står i vejen for, at vi kan bevare vores trygge og frie samfund, må vige. Ikke flere lappeløsninger!

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
216 kommentarer
Vis kommentarer