Ideologien islam står i kontrast til danske værdier

Imam Mundhir Abdallahs fredagsbøn har bragt flere sin i kog. Foto fra Youtube
Imam Mundhir Abdallahs fredagsbøn har bragt flere sin i kog. Foto fra Youtube

Politikerne er forundrede over, at en imam på Nørrebro har prædiket en islamisk tekst. Nu vil de have velintegrerede muslimer til at tage afstand. 

Undskyld mig, men hvad pokker havde de regnet med? At imamer ville prædike kristen næstekærlighed? Og at de civiliserede mennesker, der af respekt for vores værdifællesskab dyrker deres religion i det private, nu pludselig skulle træde frem som islams forsvarere?

Politikernes ansvarsfralæggelse og naive tilgang til ideologien islam er ødelæggende for vores samfund. 

Det føles muligvis godt i maven at 'tage afstand fra' eller 'stå sammen'. Men det løser altså ikke problemerne. Tværtimod. Jo mere tom snak politikerne leverer, jo mere vil islam fylde i vores samfund - og jo mindre plads vil der blive til frihed, fred og demokrati.

Islam er en ideologi, som forfølger, undertrykker og dræber kristne og jøder i alle de lande, hvor den har magten. Islam er årsag til mere end 20 nuværende krige og konflikter. Og i Europa fører islam til øget kriminalitet, æresdrab, seksuelle krænkelser af kvinder, undertrykkelse af frihedsrettighederne og terror.

Så længe politikerne lukker øjnene for, at ufrihed, vold og undertrykkelse er en del af ideologien islam, så længe vil imamer uhindret kunne opfordre til vold og drab i Danmark.

Der er naturligvis civiliserede muslimer i Danmark, der holder deres tro privat, vender sig fra islams undertrykkende og hadefulde tekster og sætter demokratiet over deres religion - mennesker, der udsættes for had og trusler for ikke at være 'rettroende' og hvis børn mobbes for at være 'for danske'. Disse mennesker lider under politikernes vankelmod og bryder sig formodentlig lige så lidt om at blive sat i bås med islamister, som den fædrelandselskende dansker bryder sig om at blive kaldt racist.

Det er dybt urimeligt at politikerne skubber ansvaret for at løse islamiseringen af vores land over på de velintegrerede muslimer, der i forvejen lider under den politiske berøringsangst, som alt for længe har givet islamismen plads til at brede sig. 

Politikerne bør i stedet:

 • Gøre det klart hvilke islamiske tekster, der ikke kan prædikes i Danmark, fordi de indeholder trusler mod befolkningsgrupper eller opfordringer til drab 
 • Lukke moskeer og foreninger, der lægger hus til ulovlige prædikener
 • Udvise kriminelle udlændinge, herunder udenlandske prædikanter, der opfordrer til drab
 • Stoppe tilstrømningen af uintegrerbare migranter fra de muslimske lande
 • Stille krav om selvforsørgelse til alle udlændinge
 • Stoppe med at lægge offentlig jord til nye moskeer 
 • Forbyde opførelse af og støtte til moskeer for udenlandske midler
 • Stoppe offentlige tilskud til islamisk indoktrinering i foreninger, skoler mv.

Vores religionsfrihed giver muslimer ret til at tro, hvad de vil. Men ifølge grundloven er religionsfriheden betinget af, at religionsdyrkelsen ikke strider imod sædeligheden og den offentlige orden. 

Som ideologi står islam i stærk kontrast til vores måde at leve sammen på - og strider derved mod sædeligheden og den offentlige orden. 

Jo mere islam fylder i et samfund, jo mindre plads er der til vestlige værdier som frihed og demokrati. Derfor skal vi sørge for, at islam ingen indflydelse får på vores samfund. 

Vil man leve i et land, hvor islam har indflydelse på samfundet, findes der mange andre steder at bosætte sig. Danmark er baseret på danske værdier. Værdier, som modsat islam skaber stadigt større velstand, fred og frihed for mennesker. De er værd at forsvare.

Politikerne har på vores vegne påtaget sig ansvaret for at varetage danske interesser, forsvare danskernes frihed og beskytte os mod indre og ydre fjender. Det er på tide, at vi holder dem op på det ansvar, som de alt for længe har svigtet!

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

 • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
 • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
 • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
 • Grove angreb på personer frabedes
 • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen