'Jeg bliver så harmdirrende rasende'

Vollsmosehar en 'overrepræsentation af mennesker med grov disrespekt for retsstaten', mener Vermund.
Vollsmosehar en 'overrepræsentation af mennesker med grov disrespekt for retsstaten', mener Vermund.

Jeg bliver så harmdirrende rasende, når jeg læser om den syge kultur, der har fået lov at brede sig i vores lille land.

Kattekillinger, der bliver spillet fodbold med, katte, der har fået revet ben af og øjne ud og et kuld killinger, der krøb rundt med deres indvolde hængende ud, fordi de havde fået maven skåret op.

Det har ifølge TV2 syd været hverdagen i flere år det kulturberigede boligområde, Vollsmose. En historie, der kommer frem dagen efter, vi fik nyheden om, at en frivillig fra Dyrenes Beskyttelse er blevet truet ud af området.

Havde der blot været tale om enkeltstående tilfælde af umenneskeligt syg opførsel blandt indvandrere fra de muslimske lande, så var det til at løse. Men det er desværre ikke tilfældet. Kvinder bliver voldtaget, unge mennesker bliver slået ned, ældre bliver overfaldet, jøder lever i frygt, politikere og debattører lever med konstant politibeskyttelse.

Der tale om en væsentlig overrepræsentation af mennesker med grov disrespekt for retsstaten og de værdier, som vores samfund bygger på.

Siden 2009 er antallet af sigtelser mod kriminelle udlændinge fordoblet. Fire ud af fem fremstillede i dommervagten i København er udlændinge. Efterkommere af indvandrere er dobbelt så kriminelle som danske mænd. Og efterkommere fra Syrien og Libanon tre til fire gange så kriminelle.

Befolkningen spilder ni milliarder kroner om året i forsøget på at integrere mennesker, der ikke vil integreres.

Af dem, der fik opholdstilladelse i 2014, er kun 3,7% i arbejde to år efter. 60 procent af alle indvandrere fra ikke-vestlige lande er på overførselsindkomst. 80 procent af alle ægtepar på kontanthjælp er indvandrere. Andelen af førtidspensionister er dobbelt så stor blandt indvandrere som blandt danskere.

Vi skal ikke finde os i, at politikerne lader store grupper af indvandrere fra de muslimske lande leve af andre menneskers penge og udvikle en kulturel selvforståelse, der sætter dem i opposition til vores grundlæggende værdier, vores lovgivning og vores retsstat.

Politikerne på Christiansborg ødelægger vores samfund, når de ikke har modet og viljen til at gribe fat om nældens rod og løse problemerne, hvor de opstår.

Hvis vi vil bevare Danmark som et frit, rigt og trygt samfund, må vi:

- Stoppe al asyl i Danmark og hjemsende migranter på midlertidigt ophold, når deres opholdstilladelse udløber.

- Knytte retten til offentlig forsørgelse til det danske statsborgerskab og stille krav om selvforsørgelse til alle udlændinge i Danmark.

- Udvise kriminelle udlændinge – konsekvent og efter første dom.

Problemerne er vokset politikerne overhovedet. Og hver eneste dag træder nye problemer ind over grænsen. Derfor er det ikke længere nok at bremse udviklingen. Den skal vendes!

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen