Krokodilletårer fra Islamisk Trossamfund

Danske muslimer i fredsmarch i København i anledning af profeten Muhammeds fødselsdag. Pernillle Vermund mener ikke Islamisk Trossamfund er krænkede, men derimod 'krænkede' over hendes ord. POLFOTO
Danske muslimer i fredsmarch i København i anledning af profeten Muhammeds fødselsdag. Pernillle Vermund mener ikke Islamisk Trossamfund er krænkede, men derimod 'krænkede' over hendes ord. POLFOTO

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Jeg advarede for nylig fra Folketingets talerstol om, at islam er ugræs i vores samfund. Danmark er en lille, grøn have, og islam er frø fra ørkenen, der er føget ind over hegnet. Og der, hvor det får lov at brede sig, kommer friheden under pres.

Nu har Islamisk Trossamfund været så venlige netop at illustrere min pointe. Denne samling langskæggede skriftkloge, der knap taler dansk og ellers ikke går op i det danske samfund, har ikke været sene til at klage over min bemærkning, som de fandt 'krænkende'.

Klagen har de sendt til Folketingets forretningsudvalg – altså det Folketing, der ifølge deres egen guds love skal afskaffes og erstattes med et præstevælde. Det er typisk for muslimske minoriteter i Vesten, at de bruger demokratiets institutioner som våben og vender dem imod deres værtsland.

Og samtidig er der deres krokodilletårer, som smelter hjerter på venstrefløjen. I Europa ser vi i disse år islamister lave alliancer med venstrefløjspartier, der som nyttige idioter hjælper til med at udbrede islam. Herhjemme har vi set eksempler på imamer, der uden for valgstederne fortæller muslimer, hvem de skal stemme på. 

Så længe muslimer er en minoritet, har organisationer som Islamisk Trossamfund ikke noget imod en alliance med venstrefløjen. Selvom de naturligvis foragter den frigjorte levevis, som Venstrefløjen står for. Men hvis de nogensinde får magten til det, skal Alternativet, Enhedslisten og SF bare se friheden og tolerancen blive afskaffet hurtigere, end de kan nå at sige 'gay pride'. 

Overalt i Mellemøsten forfølges kristne for deres tro – noget venstrefløjen ikke går op i. Og herhjemme har vi allerede set flere eksempler på, at danske skikke hurtigt får trange kår, når der kommer muslimsk flertal i beboerforeningerne.

Ugræs er noget, der skal bekæmpes. Den formulering faldt Islamisk Trossamfund for brystet. Men her er det vigtigt at skelne mellem mennesker og ideer. For det er ikke menneskene, men ideologien og normerne, der er min fjende i denne kamp. 

Derfor vil jeg fortsætte med at kritisere islam. 

Jeg vil fortsætte med at påpege hykleriet i Islamisk Trossamfund og naiviteten på Venstrefløjen. Jeg vil bekæmpe muslimsk bønnekald, halalmad i institutionerne, kønsopdelt svømning og alle andre små og store angreb imod de danske normer og skikke.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
440 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Opinionen

Mest læste Opinionen