Annonce:
Annonce:

Pernille Vermund: 'De pynter på virkeligheden'

Annonce:
Følg Opinionen

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Nu er politikerne gået på sommerferie. Og det kan de også lige så godt. For de får ikke løst problemerne.

Problemerne bliver bare værre i et langsommere tempo. Politikerne praler af deres stramninger og fejrer dem med kage. Men deres lappeløsninger virker ikke.

For hvert år, der går, øges antallet af herboende indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande. Og med disse følger mere og grovere vold, store træk på vores offentlige velfærdsydelser og ikke mindst et konstant pres på grundlæggende værdier som ytringsfrihed, religionsfrihed og ligestillingen mellem kønnene.

Men politikerne svigter. De pynter på virkeligheden. De vil ikke løse problemerne.

Annonce:

I det forgangne folketingsår er vi blevet fortalt, at kriminaliteten er faldende. Og det er korrekt, at hvis man medtager cykeltyverier og anden ejendomskriminalitet, så er der de seneste år anmeldt mindre kriminalitet end tidligere.  Men når det gælder den personfarlige kriminalitet, så går det den forkerte vej.

Antallet af anmeldelser for vold er, ifølge Danmarks Statistik, steget med 20% fra 2016 til 2017. Antallet af forbrydelser mod liv og legeme er firedoblet fra 2016 til 2017. Og antallet af anmeldte seksualforbrydelser er steget markant. Alene antallet af anmeldte voldtægter er steget med 19%.

Der er med andre ord anmeldt langt mere personfarlig kriminalitet i 2017, end der har været i de foregående år. Og ja, det har desværre noget med udlændingepolitikken at gøre.

Andelen af efterkommere fra de muslimske lande, der har fået en voldsdom, er i rå tal mellem fire og femten gange så stor, som for mænd generelt. Værst står det til med efterkommere fra Somalia, Libanon (statsløse palæstinensere) og Syrien. I 2017 var Syrien det land, flest migranter kom fra.

Annonce:

Relativt flere danskere vil blive udsat for personfarlig kriminalitet, når politikerne fastholder deres fejlslagne udlændingepolitik.

I det forgangne folketingsår har vi desuden hørt politikerne præsentere de seneste tal for, hvad ikke-vestlige indvandrere og efterkommere koster det danske samfund. 36 mia. kroner var prisen i 2015.

Politikerne omtaler migrationen fra de muslimske lande som et potentiale. Og de baserer deres økonomiske beregninger på, at mennesker, der vender vores værdier ryggen og aktivt modarbejder vores samfund, bliver gode danske medborgere, hvis bare vi venter længe nok. Men det kræver ikke den store ledvogtereksamen eller udsyn til andre vestlige lande at indse, at det aldrig kommer til at ske.

Og da Finansministeriet et par måneder senere fremlagde en fremskrivning af udgifterne til ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, så blev det da også tydeligt, at ’potentialet’ er begrænset.

Annonce:

33 mia. kroner om året de næste 82 år. Det er hvad danskerne forventes at betale mere i skat for, at politikerne fastholder deres fejlslagne udlændingepolitik.

Endeligt har vi i det forgangne år været betalende vidner til, at danske byer landet over er blevet forsynet med koranklodser på gader og pladser, og at militæret har overtaget opgaven med at beskytte det jødiske samfund ved synagogen i København.

Det øger i bedste fald sikkerheden lokalt. Men det er langt fra frigørende for borgerne, at politikerne hellere vil bruge vores penge på at begrænse vores frihed med betonklodser og militær, end de vil gribe fat om nældens rod, stoppe tilstrømningen af uintegrerbare migranter fra de muslimske lande og udvise de indvandrere og efterkommere, som ikke har integreret sig.

Det er tid til at vende udviklingen og stoppe afviklingen af vores frie og trygge samfund. Derfor har Nye Borgerlige tre ufravigelige krav til enhver, der ønsker vores støtte til at danne regering:

  • Der skal indføres et asylstop
  • Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent og efter første dom
  • Udlændinge, der opholder sig i Danmark, skal forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab.

Politikerne skal sættes stolen for døren. Udlændingepolitikken skal løses fra bunden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
174 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: