Pernille Vermund: 'Det er ikke en plan, der kan redde Danmark'

Følg Opinionen

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Migranter fra de muslimske lande skal ikke blot tvinges til at bo uden for ghettoen. De skal slet ikke ind i Danmark. Vi skal have et fuldt asylstop.

Kriminelle udlændinge skal ikke blot ud af ghettoen. De skal ud af Danmark. Konsekvent og efter første dom.

Og det er ikke kun i ghettoen, at man skal stille krav om, at udlændinge skal arbejde i stedet for at hæve bistandshjælp. Det skal selvfølgelig gælde for alle udlændinge i Danmark. Offentlig forsørgelse skal reserveres til danske statsborgere.

Flot så det ud, da Statsministeren med syv ministre bag sig trådte ind i Mjølnerparken.

Med det prominente fremmøde skulle man næsten tro, at de mange ministre var ankommet for at præsentere en plan for Danmark. En plan for at vende årtiers fejlslagne integrations- og udlændingepolitik. Men det var de ikke.

Regeringens ghettoplan er netop kun en ghettoplan – det er ikke en plan, der kan redde Danmark.

Regeringen vil forsøge at bryde ghettosamfundene op ved at sprede de uintegrerbare ud i et tyndere lag over hele samfundet.

Filosofien bag er, at hvis man gør afstanden mellem uintegrerbare indvandrere geografisk større, vil de blive stærkere påvirket af danske værdier og droppe deres egen islam-ideologi, overholde lovene, passe deres skole, finde sig et arbejde, forsørge sig selv og blive ligesom os.

Men det kommer ikke til at ske. For de uintegrerbare VIL ikke være som os.

De, som lever efter muslimske værdier, kommer ikke til at opgive deres undertrykkende kultur og ideologi, bare fordi de skifter adresse eller postnummer. De har taget deres værdier med sig fra Mellemøsten og Nordafrika. Værdier, som står i direkte opposition til demokrati, frihed, ligeværd og retsstat. Værdier, som er dem så vigtige, at de er klar til at udøve vold og gå i ’hellig’ krig, for at forsvare dem. Det er det, vi er oppe imod.    

Så når jeg hører statsministeren sige, at problemerne i ghettoerne ikke har med religion at gøre, så afslører han enten sin manglende indsigt eller sit manglende mod til at kalde tingene ved rette navn.

Og når jeg ser et pressemøde, hvor undertrykkelse af kvinder, had til homoseksuelle, lav deltagelse på arbejdsmarkedet og manglende respekt for retsstaten omtales, uden at islam og muslimsk kultur nævnes med et ord, så må jeg konkludere, at politikerne muligvis har forstået problemets omfang. Men de har åbenlyst ikke indsigt, mod eller vilje til at adressere problemets årsag.

Vi kan ikke dæmme op for parallelsamfund ved at skabe parallelle love. Tværtimod. Parallelle love er netop parallelsamfundenes problem.

Hvis vi ønsker at bevare Danmark som et frit og trygt samfund, så må vi fastholde, at hele Danmark skal baseres på danske værdier. Og at islam ingen indflydelse skal have nogen steder i vores samfund. Ønsker man at leve efter islamiske værdier, så findes der en lang række lande, man kan udleve sine drømme i – dog uden generøse velfærdsydelser.

Uintegrerbare indvandrere skal ikke kun ud af ghettoerne. De skal helt ud af Danmark.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
164 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind