Pernille Vermund: Til jer, der tror, I er de gode mennesker

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

I, der kritiserer mig for mit 'menneskesyn'. I, der mener at have et bedre 'menneskesyn' end mig, alene fordi I er langt mere rummelige og tolerante over for migrationen fra de muslimske lande, end jeg er.

Forstår I konsekvensen af jeres 'menneskesyn'? Og hvis I gør, kan I så med rette tillade jer at opfatte jer selv som gode mennesker?

Jeg går ud fra, at de fleste af jer, om ikke alle, går ind for kønnenes ligestilling. Det undrer mig derfor, at I kan være rummelige og tolerante over for islamiske kulturer, hvor kvinder på alle punkter er undertrykte og underlagt mandens vilje.

Jeg har også på fornemmelsen, at de fleste af jer accepterer homoseksuelles lige rettigheder i samfundet. Det er mig således en gåde, at I kan byde velkommen til kulturer, der voldeligt forfølger og endog dødsdømmer personer med en anden seksuel orientering end den heteroseksuelle.

Måske I med det gode menneskesyn også er tilhængere af religionsfrihed. Hvis I vitterligt er det, hvordan kan I så omfavne kulturer, hvor frafaldne muslimer straffes, udstødes og i visse tilfælde dødsdømmes af religiøse autoriteter?

Og hvis I er imod racisme og diskrimination, hvordan har i det så med den muslimske forfølgelse af jøder og af 'vantro' kristne i deres hjemlande, med hærværk og vold mod anderledes troendes religiøse symboler og menigheder?

I er jo demokrater! Hvordan tør I så tillade, at et stort og voksende antal mennesker, der foragter demokrati og tilbeder Guds lov, får stemmeret i vort samfund?

Hvis I er så gode, hvorfor bekæmper I så ikke ondskaben, når I ser den? 30 års dialogkaffe og integrationsarbejde ser vi tydeligt resultat af. Aldrig har vi brugt så meget energi og så store summer på integration af fremmede, og aldrig er det i en sådan grad mislykkedes. Så hvordan kan I tro, at mere af det samme er løsningen?

I bærer et politisk ansvar for hver dansker, der nægtes bolig på grund af migranters fortrinsret, og for hvert offer for overfald, trusler, røveri, tyveri, afpresning, vold, voldtægt og drab begået af migranter fra de muslimske lande.

Statistikkerne taler deres eget tydelige sprog. Jo flere muslimske migranter, der kommer til et vestligt land, jo større bliver ufreden. Og jo mere islam fylder i et samfund, jo mindre plads bliver der til demokratiet og til friheden.

Jeg er derfor nødt til at spørge jer – I med det gode 'menneskesyn' – har I nogensinde overvejet konsekvensen af jeres godhed? Og hvis I har, hvordan kan I så se jer selv i øjnene og fastholde jeres selvbillede som 'gode' mennesker?

Jeg savner svar.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen