Annonce:
Annonce:

Social-demokratiets tomme løfter om udlændinge

Flygtninge på vej ind i Europa. Foto: Rasmus Flindt
Flygtninge på vej ind i Europa. Foto: Rasmus Flindt
Annonce:
Følg Opinionen

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Socialdemokratiet erkender, at masseindvandringen fra de muslimske lande er ødelæggende for vores samfund. Men hvis erkendelsen skal række til mere end tomme løfter, må den følges op af handling. Grænserne skal lukkes for nye asylansøgere, kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom og retten til offentlig forsørgelse skal knyttes til det danske statsborgerskab.

For mindre end to år siden sad Socialdemokratiet i regering. Partiet var naturligvis også på daværende tidspunkt vidende om problemerne med parallelsamfund, høj kriminalitet og stigende udgifter til indvandrere fra de muslimske lande. Og de proklamerede da også allerede dengang, at de ville stramme asylkravene og stille flere krav til indvandrere.

Men det blev ved den hårde retorik.

Annonce:

Socialdemokratiet brugte ikke deres viden og indflydelse til at løse problemerne med uintegrerbare udlændinge fra de muslimske lande. Tværtimod. De misbrugte magten til at gennemføre mere end 30 lempelser af udlændingepolitikken. Og af samme årsag er problemerne langt fra løst. De er taget til.

De seneste to år er et halvt-hundredetusinde nye migranter kommet til Danmark som asylansøgere eller familiesammenførte. Og problemerne med de herboende indvandrere fra de muslimske lande fortsætter; kriminaliteten blandt indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande er langt højere end blandt danskere og andre udlændinge, og ud af de indvandrere og efterkommere i den arbejdsdygtige alder, som kommer fra de muslimske lande, er mindre end halvdelen i arbejde.

Så sent som i sidste uge viste nye tal fra Finansministeriet, at ikke-vestlige indvandrere samlet set koster os 33 milliarder kroner årligt.

Hvis vi skal bevare vores frie, rige og solidariske samfund, er der mere end nogensinde før behov for, at politikerne griber fat om nældens rod og løser problemerne. Men er der handling bag Socialdemokratiets løfter denne gang, eller bliver det stadig ved snakken?

Annonce:

Ifølge Sass Larsen vil socialdemokraterne tage ansvar for at regulere antallet af udlændinge, der kommer til landet. Grænsen sætter de ved hvor mange udlændinge, der kan integreres. Og både Dan Jørgensen og Mattias Tesfaye har udtalt, at vi svigter de rigtige flygtninge, når vi prioriterer at hjælpe velfærdsmigranterne og dem, der har mulighed for at betale menneskesmuglere.

Socialdemokratiet erkender således, at det er uansvarligt at tage flere migranter hertil, så længe de, der allerede er her, ikke er ordentligt integreret i vores samfund. Og de erkender, at den nuværende asylpolitik ikke fungerer. Men er de klar til at løse problemerne?

Er Socialdemokratiet klar til at stoppe spontan asyl i Danmark og udelukkende hjælpe flygtninge i deres nærområder - eller vil de fortsat vægte hensynet til forældede konventioner højere end hensynet til den danske befolkning og de nødlidende, som svigtes i nærområderne?

Og er Socialdemokratiet klar til at stille rimelige krav til udlændinge om, at man naturligvis skal forsørge sig selv og overholde vores lovgivning, hvis man vil bo i Danmark - eller vil de fortsat lade udlændinge fra de muslimske lande tære på solidariteten uden at bidrage til fællesskabet?

Annonce:

Hvis Socialdemokratiet er klar til gribe fat om nældens rod og løse problemerne, så har partiet min og Nye Borgerliges fulde opbakning til at få det gennemført.

Desværre er der ikke meget, der tyder på, at det er den vej, Socialdemokratiet vil.

Den seneste melding fra partiet lyder, at de ønsker at øge overførselsindkomsterne til udlændinge. Befolkningen skal åbenbart betale endnu flere penge for de udlændinge, der ikke bidrager til fællesskabet. Som om 33 milliarder kroner om året ikke var nok?

Personligt ville jeg ønske, at Socialdemokratiet vitterligt var kommet til fornuft. Men jeg har svært ved at se partiets udmeldinger som andet end tomme løfter i forsøget på at vinde DF-vælgere tilbage. Og med multikulturelle utopister som Enhedslisten, Alternativet og Radikale ved Socialdemokratiets side, vil de massive problemer, som uintegrerbare udlændinge skaber i vores samfund, ikke blive løst. Tværtimod.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
62 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: