Stop al asyl i Danmark

Billede fra 2015, hvor migrationsstrømmen toppede i Danmark.
Billede fra 2015, hvor migrationsstrømmen toppede i Danmark.

At vende udviklingen og få styr på udlændingepolitikken kan virke som en umulig opgave. Derfor er der mange, der undlader at engagere sig politisk eller vælger at sætte deres politiske engagement på pause for at nyde foråret, passe karrieren eller bruge mere tid på deres familie.

Jeg genkender følelsen og lysten til at slippe det hele og lade det fare. Særligt på denne årstid. Og særligt efter at have hørt Støjberg fortælle, at hun mener, at Danmark skal forblive i Flygtningekonventionen - og at den ukontrollerbare tilstrømning af migranter fra Mellemøsten og Nordafrika dermed vil fortsætte.

Men hos mig varer følelsen kun, indtil jeg igen læser en avis, lytter til nyhederne eller, som i går aftes, ser Horisont på DR fra Sverige - mit tætteste naboland.

Landet, hvor jeg har boet og arbejdet, før jeg fik børn, hvor jeg tog sproget til mig for at passe ind, hvor jeg stadig har hjertelige venner, som jeg ofte tænker på, hvor mine tre drenges far voksede op og levede i 30 år, hvor færgerne siden min barndom har sejlet os hyppigt over på 20 minutter for 30 kroner.

I Sverige har politiet mistet kontrollen med 55 boligområder. Alene i Malmø, som er på størrelse med Aarhus, er der siden nytår blevet begået seks drab. I Sverige lod man de etablerede partier bestemme - og de lader stå til. Derfor bliver Sverige ALDRIG det samme frie og fredelige land igen.

Vi må ikke lade stå til. Vi skal kæmpe for det, vi har kært. Vi skal passe på Danmark.

Hvis ikke vi griber fat om nældens rod og ændrer udlændingepolitikken markant, vil de udfordringer, som migrationen fra de muslimske lande skaber i vores samfund, ikke blot være bump på vejen. Det vil være stigende og varige problemer. For politikernes lappeløsninger er blot et røgslør – de hjælper ikke.  

Det er korrekt, at antallet af nye migranter er faldet siden migrationens annus horribilis 2015. Men så længe politikerne ikke hjemsender flere migranter, end de lukker ind, og så længe migranter fra Mellemøsten og Nordafrika er langt mere kriminelle, langt dårligere integreret på arbejdsmarkedet og langt mere dominerende med deres religiøse særkrav end andre, så vil problemerne stige for hver eneste ny migrant fra de muslimske lande, som gives opholdstilladelse i landet.

Regeringen lovede straksopbremsning. Men det var tom snak. For politikerne har hverken modet eller viljen til at sætte foden på bremsen og udtræde af de konventioner, der i dag forhindrer os i at skabe kontrol over situationen. Derfor kommer der nye problemer ind over vores grænser hver eneste dag.

Vi er nået så vidt, at det ikke er nok at bremse udviklingen. Den skal vendes.

Derfor skal vi:

- Stoppe al asyl i Danmark og udvise uintegrerede migranter på midlertidigt ophold, når deres opholdstilladelse udløber

- Udvise kriminelle udlændinge – konsekvent og efter første dom

- Stille krav om selvforsørgelse til alle udlændinge

- Slutte med at bruge offentlige midler på integration af udlændinge

- Sige nej til islamiske særkrav og særregler

Hvis du føler, at kampen er opslidende, så tænk på, hvilke konsekvenser de etablerede partiers svigt har haft for mennesker som Flemming Rose, Lars Hedegaard, Kurt Westergaard, Pia Kjærsgaard og Naser Khader. For det jødiske samfund, for unge mennesker i nattelivet, for ældre, for beboere i sociale boligområder, for homoseksuelle.

Er det mere af det, du ønsker for din egen og dine børns fremtid?

Eller kan du mønstre lidt konstruktiv energi til at forsvare det dejlige land, vi er givet i arv?

Jeg kan. For jeg vil!

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen