Stop vanviddet - stop forsørgelse af udlændinge

Årtiers slappe udlændingepolitik har skabt en ny underklasse af indvandrere og efterkommere fra muslimske lande, som ikke viser nogen som helst interesse i at blive en del af det danske samfund.

De arbejder ikke, de tjener ikke deres egne penge, de bor i parallelsamfund, de opdrager deres børn efter muslimske værdier, og deres børn bliver i alt for stort tal kriminelle.

Nye tal fra Københavns Kommune viser, at 85% af alle ægtepar på kontanthjælp er ikke-vestlige indvandrere eller efterkommere. Det kommer ikke som en overraskelse. For fire år siden var tallet 80% på landsplan.

Ikke-vestlige indvandrere og efterkommere kostede i 2014 den danske stat 33 mia kroner. Og staten og kommunerne bruger hvert år op mod otte milliarder kroner af danskernes penge på at integrere muslimske indvandrere og deres efterkommere.

År efter år hældes de mange penge ned i et hul. Og det eneste, der kommer op af hullet, er flere på overførselsindkomst, flere kriminelle og flere radikaliserede unge, der ender med at være en terrortrussel.

Økonomisk er det vanvid. Kulturelt er det nationalt selvmord.

Danskerne er et solidarisk folk, som gerne deler med dem, der har særlige behov. Et grundlæggende princip i vores kultur er, at de bredeste skuldre skal bære den tungeste byrde.

Men hvordan kan vi holde fast i de værdier, når byrden i stigende grad består af mennesker fra de muslimske lande uden vilje til at bidrage, og for hvem livet på dansk bistand er blevet livsstil?

Vi må simpelthen stoppe vanviddet og holde op med at forsørge indvandrere. Pengene kan kun bruges én gang. For hvert ægtepar på varig bistand kunne 50 ældre få hjemmehjælp to gange om ugen.

Særbehandlingen af indvandrere fra de muslimske lande skal også stoppes. Det er utilstedeligt at bruge så enorme beløb på mennesker, som vender det danske samfund ryggen. At integrere sig i samfundet er og bliver et personligt ansvar.

Og lad os så kalde problemerne ved rette navn.

At betegne gruppen som ’ikke-vestlige indvandrere’ er måske politisk korrekt. Men over for de mange velintegrerede asiater, som generelt er bedre beskæftigede og mindre kriminelle end indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande, er det en urimelig betegnelse.

Ifølge Danmarks statistik er det indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande, som i langt højere grad end andre begår grov kriminalitet og afholder sig fra at arbejde. Og det er i et misforstået forsøg på at integrere disse mennesker, som dybest set ikke vil vores samfund, at vi årligt spilder milliarder af danske skattekroner.

Det er på tide, at politikerne lægger deres misforståede godhed til side. Vi skal ikke være til grin for vores egne penge.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen