Synes BTs chefredaktør internationale konventioner er vestlig Sharia?

Er de internationale konventioner hellige for chefredaktør Michael Dyrbye, spørger Pernille Vermund.
Er de internationale konventioner hellige for chefredaktør Michael Dyrbye, spørger Pernille Vermund.

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Årtiers fejlslagen udlændingepolitik koster år for år mere og mere af danskernes frihed og tryghed.

Den udvikling skal vendes.

Der skal styr på udlændingepolitikken. Ikke flere lappeløsninger, der blot gør problemerne værre i et langsommere tempo. Det er tid til at gribe fat om nældens rod. Problemerne skal løses fra bunden.

Derfor har Peter Seier Christensen og jeg stiftet Nye Borgerlige.

Og derfor har vi tre ufravigelige krav til enhver politiker, der ønsker vores opbakning til at danne regering:

• Fuldt asylstop

• Udvisning af kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom

• Alle udlændinge skal forsørge sig selv.

I BTs leder skriver, chefredaktør Michael Dyrby, at Nye Borgerliges tre ufravigelige krav er 'helt umulige for enhver borgerlig regeringsleder at nikke til'. Og han lader til at basere sin påstand på, at 'alle (krav) er på udlændingeområdet og flere af dem på kant med de internationale konventioner'.

Dyrby synes at glemme, at et flertal af partierne i Folketinget går ind for - og at der er massiv folkelig opbakning til - at få styr på udlændingepolitikken. Chefredaktøren lader til at have samme udemokratiske opfattelse af, at konventionerne er hellige og uforanderlige skrifter, som religiøse muslimer har til Sharia.

I et demokrati er det folket, der vælger politikerne. Og det er politikerne, der laver lovgivningen.

Et flertal i Folketinget vil udvise kriminelle udlændinge. De vil bare ikke sætte dansk lov over menneskerettighedskonventionen, så domstolene kan udvise de kriminelle konsekvent.

Et flertal i Folketinget vil bremse tilstrømningen af migranter fra de muslimske lande. De vil bare ikke tage et opgør med flygtningekonvention.

Et flertal i Folketinget vil bestemme, hvem vi lukker ind i landet. De vil bare ikke tage konflikten med EU og gennemføre den permanente lukning af grænsen, som er nødvendig.

Hvis politikerne på forhånd nægter at gennemføre de rigtige og nødvendige forandringer, fordi internationale konventioner anses for hellige og uforanderlige, så fratager de sig selv muligheden for at udtrykke folkets vilje.

Dermed tømmer de folkestyret for indhold.

Politikerne har i 35 år lappet på en fejlslagen udlændingepolitik. Problemerne udvikler sig gudskelov ikke så hastigt, som i eksempelvis Sverige og Frankrig. Men situationen bliver langsomt værre. Det samfund, som generationer før os har bygget op, er under afvikling.

Derfor er vores krav ufravigelige. Udviklingen skal vendes nu. Situationen er for alvorlig til, at vi kan lade stå til.

Politikerne bryster sig af deres stramninger. Men alt, hvad de opnår med deres lappeløsninger, er, at de udskyder opgøret nogle år endnu.

Og imens vænnes danskerne langsomt til koranklodser i gaderne, stigende vold, flere voldtægter, islams indflydelse og udvanding af de værdier, vi kalder danske.

Michael Dyrby kan have ret i, at det vil være lettere for samarbejdet på Christiansborg, hvis Nye Borgerlige opgiver kampen. Men jeg kan bedre forsvare kortvarige konflikter på Christiansborg end langvarige konflikter i samfundet, som generationer af danskere fremover må bøde for.

Vi vil aldrig opgive vores krav. Gør vi det, kan vi lige så godt lade være med at bede om vælgernes opbakning. For så er det jo lige meget. Så får vi ikke vendt udviklingen. Så kan man lige så godt stemme på dem, man plejer.

Vil det lykkes? Kan vi råbe politikerne op og få dem til at gribe om nældens rod? Helt ærligt - jeg ved det ikke. Men jeg ved, at hvis vi ikke forsøger, så forsvinder det Danmark, vi kender og holder af.

Den fremtid kan jeg ikke byde mine børn. Derfor står jeg fast. Og derfor insisterer jeg på, at hensynet til danskernes frihed og sikkerhed er vigtigere end hensynet til uintegrerbare udlændinge fra de muslimske lande.

Vi må sige fra, når landsskadelige konventioner holdes hellige på bekostning af Danmarks fremtid.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
72 kommentarer
Vis kommentarer