Thulesen Dahl kalder mig Glistrup

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Thulesen Dahl kalder mig Glistrup. Og jeg medgiver, at jeg er ultimativ i mine krav om, at politikerne skal stoppe ødelæggelserne af vores land. Men hvordan skal jeg kunne forsvare andet over for mine børn?

Det gør mig så uendeligt ondt at se, hvordan politikerne for evigt forandrer vores samfund ved at fastholde forældede konventioner og prioritere hensynet til fremmede på bekostning af den danske befolkning og de værdier, som mennesker før os har kæmpet sig til.

Hvad tænker politikerne dog på? Tror de stadig, at folkevandringerne er midlertidige?

I år er 10.000 flere migranter ankommet til Italiens kyst sammenlignet med 2016.

Og ifølge New York Times henter NGO'ernes skibe i Middelhavet migranterne tættere og tættere på Libyens kyst for at sejle dem til Europa.

Hvis antallet af nødlidende var overskueligt, ville økonomien være overkommelig. Hvis migranterne var fredelige og redelige mennesker, som accepterede vores normer og var lige så lidt kriminelle som danskere eller indvandrere i øvrigt, så ville vi kunne leve i fred og harmoni med dem. Hvis de kunne integreres på vores arbejdsmarked, ville det være en win-win situation.

Men det er desværre ikke situationen. Situationen er ganske ude af kontrol.

Det drejer sig om hundreder af millioner mennesker, der lever i disse slyngelstater. Det drejer sig om mennesker med helt andre normsæt end vores, og som derfor er særdeles overrepræsenterede i kriminalstatistikkerne. Det drejer sig om personer, der med en beskæftigelsesgrad på under 40% har vist sig at have usædvanligt svært ved at integrere sig på vores arbejdsmarked.

Når politikerne lukker øjnene for disse kendsgerninger, så sætter de vores samfunds grundlæggende værdier over styr. Vores fredelige omgangsformer. Vores tro på retsstaten. Vores økonomi og velfærd. Vores mærkelige blandingskultur af sekulær kristendom. Vores frihedsrettigheder, som vi i dag næsten tager for givne.

Jeg ved, at tilstrømningen af migranter fra den muslimske verden ikke sker med DFs gode vilje. Men jeg savner, at DF finder modet og viljen til at slå i bordet og bruge deres 37 mandater til at indføre et fuldt asylstop.

Flygtningekonventionen er lavet i en anden tid og med et andet formål, end det den tjener i dag, hvor millioner af mennesker de seneste år er strømmet fra de muslimske lande og op igennem Europa.

Befolkningsudviklingen, borgerkrige, fattigdom og social uro i flere lande i Afrika og i Mellemøsten vil medføre endnu større strømme af migranter til Europa i fremtiden, hvilket vil betyde et voldsomt pres på europæiske værdier som demokrati, ytringsfrihed og kønnenes ligestilling. Europas aktuelle politik med som udgangspunkt at tage imod de flygtninge, der bliver smuglet hertil, er den værst tænkelige politiske løsning.

Så længe der er mennesker i Mellemøsten og Nordafrika, så vil folkevandringerne fortsætte.

Derfor kommer vi til at udtræde af Flygtningekonventionen før eller siden. Det er bare et spørgsmål om tid. Men jo længere politikerne venter, jo større bliver problemerne. Og jo hårdere midler skal der tages i brug, for at vende udviklingen.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
164 kommentarer
Vis kommentarer

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær