- Venstrefløjen lugter blod

Nye Borgerliges leder, Pernille Vermund skoser Venstre for ikke at bakke partifælle Støjberg op. 'Lars Løkke sender Eid Mubarak-hilsner og hjerte-emojis til muslimerne på Facebook, og det siger måske det hele,' skriver Vermund. Privatfoto
Nye Borgerliges leder, Pernille Vermund skoser Venstre for ikke at bakke partifælle Støjberg op. 'Lars Løkke sender Eid Mubarak-hilsner og hjerte-emojis til muslimerne på Facebook, og det siger måske det hele,' skriver Vermund. Privatfoto

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Nu er jagten på Inger Støjberg for alvor gået i gang. Venstrefløjen og de kulturradikale lugter blod. Der var en slet skjult fryd at spore mandag, hvor Inger Støjberg blev afhørt i Retten på Frederiksberg.

Billeder fra retten viser hende med rank ryg som altid - dog er hun ikke længere usårlig. Inger Støjbergs politiske modstandere er nemlig endelig kommet igennem med den kommission, der skal undersøge en instruks, hun gav i at adskille barnebrude fra deres ægtefæller på danske asylcentre.

Hvilket trofæ, det ville være, endelig at kunne nedlægge den tidligere udlændingeminister. Hun, der aldrig har vist det mindste svaghedstegn. Hun, der i stedet for at give efter for kritikerne, serverede kage. Nu har de hende der, hvor de måske kan ramme hende.

Vi skal huske, hvad striden står om. Venstrefløjen og de radikale vil have det til at handle om jura, men deres egentlige ærinde er et angreb på den udlændingepolitik, der står vagt om danske værdier og afviser, at islamiske værdier skal have indflydelse i Danmark.

Min støtte til Støjberg er en støtte til kampen for danskernes frihed, for de danske værdier, det danske folkestyre og ligestillingen mellem kønnene. Støjbergs ønske om konsekvent at skille barneburde fra deres mænd var den samme kamp.

Derfor støder det mig også, at venstrepolitikere er så vage og langsomme til at komme frem med deres støtte til Inger Støjberg. Venstre har nydt gavn af de stemmer, Støjberg har fået i sin jyske valgkreds, men nu bliver der stille og ensomt omkring hende.

Nogle få venstrefolk lader høre fra sig, men stort set ingen fra de ledende venstrefolk går i brechen for Inger Støjberg. Lars Løkke sender Eid Mubarak-hilsner og hjerte-emojis til muslimerne på Facebook, og det siger måske det hele.

Det er ikke i orden. Det er ikke at stå vagt om den stramme udlændingepolitik. Det er ikke værdikamp. Det er hykleri, og det bryder danskerne sig ikke om.

Danskerne ønsker ikke at se Støjberg straffet for at ville håndhæve danske værdier. For at afvise, at islamiske værdier har noget at gøre i Danmark. For kategorisk at ville nægte at tillade barnebrude i Danmark.

For mig er der ingen tvivl: Danskerne støtter Støjberg og vil sent glemme det, hvis hun bliver ofret af sine egne i en politisk motiveret klapjagt.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
863 kommentarer
Vis kommentarer

Seneste Opinionen

Mest læste Opinionen