Annonce:
Annonce:

Verdens værste Merkel

Nu holder ikke engang hendes egne med hende - den tyske kansler på sin plads i Forbundsdagen, det tyske parlament.
Nu holder ikke engang hendes egne med hende - den tyske kansler på sin plads i Forbundsdagen, det tyske parlament.
Annonce:
Følg Opinionen

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

'Verdens bedste Merkel'. Sådan sagde den konservative formand Søren Pape i efteråret. Nu brænder jorden under hende. Det glæder mig. Merkel har forrådt sit folk. Og hendes svigt har ødelagt livet for titusindvis af europæiske familier.

I 2015 åbnede Angela Merkel grænserne for en folkevandring af migranter fra de muslimske lande. Mennesker, hvoraf alt for mange foragter vores værdier. De ønsker sharia-love med tørklædekvinder, undertrykkelse af homoseksuelle, forfølgelse af jøder og dødsstraf for folk, der i deres øjne fornærmer profeten eller forlader islam.

Danske politikere sad på hænderne. De lod det ske. Titusindvis af migranter er strømmet ind i Danmark. Det har forandret vores samfund for evigt.  

Annonce:

Politikernes svigt har allerede ført til enorme menneskelige omkostninger i Europa. Velfærdsmisbrug, gruppevoldtægter, terror, no-go zoner, osv.

Politikernes svigt er sket på bekostning af de svageste flygtninge. 10 gange så mange kunne have fået hjælp, hvis vi havde indført et asylstop i Europa og brugt pengene på FN-lejre i nærområderne. I stedet har politikerne belønnet unge, muslimske mænd, som har ladt deres kvinder, børn og ældre tilbage.

Men nu breder oprøret sig.

Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet var de første lande til at sige fra; de ville ikke tage del i Merkels eksperiment. Befolkningerne i disse lande har klare erindringer om, hvad det vil sige at blive tyranniseret. Brændt barn skyer som bekendt ilden.

I både EUs hovedkvarter og hos Merkel var den første reaktion på oprøret, at modvillige nationer skulle straffes politisk og økonomisk.

Annonce:

Men så fik Østrig ny regering. Den østrigske forbundskansler Sebastian Kurz sagde klart fra over for Merkels politik. Pludselig bestod oprørsbevægelsen af fem lande.

Herefter fik Italien ny regering. Også den sagde fra. Først i ord og så i handling ved at blokere et NGO-skib fyldt med migranter. Italien ville heller ikke løbes over ende.

Og nu strammer CSU – Merkels egne regeringspartner – skruen fra den anden side. Hvis ikke Merkel inden på mandag har en asylaftale med modvillige nationer, så vil indenrigsministeren begynde at afvise asylansøgere ved grænsen.

Parallelt med dette breder folkeoprøret sig.

I Sverige står Sverigesdemokraterne til at blive nationens største parti. Og i Danmark er Nye Borgerlige blevet opstillingsberettiget på rekordtid. Vi står til at komme i Folketinget efter næste valg.

Oprørsbevægelserne udskammes stadig som 'populistiske'. Senest i dagens udgave af Børsen. Men i mine øjne er der tale om frihedselskende værdikæmperere.

Annonce:

For man kan ikke bevare et frit og fredeligt samfund, hvis man tillader masseindvandring af folk, der bekæmper den selvsamme fred og frihed.

Søren Pape kaldte som sagt i efteråret den tyske kansler for 'Verdens bedste Merkel'. For mig er hun 'Verdens værste Merkel'. Gid, hun måtte falde. Og gid de danske politikere, der har hyldet og føjet hende, må falde med.

Sammen bærer de ansvaret for det største politiske svigt i min levetid. EU og de siddende politikere er ikke en del af løsningen. De er en del af problemet. Mennesker, der sætter danskernes frihed og tryghed først, må til, hvis udviklingen skal vendes.

Nye Borgerlige har tre ufravigelige krav til enhver, der ønsker vores opbakning til at danne regering:

  • Fuldt asylstop
  • Udvisning af kriminelle udlændinge efter første dom
  • Krav om selvforsørgelse til alle udlændinge.

Det er tid til at vende udviklingen og forsvare vores frie og trygge samfund.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
173 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce: