Vermund: Kriminelle udlændige skal udvises

Medlemmer af banden Loyal To Familia foran retten, da LTF-lederen, Shuaib Shebi khan var tiltalt for trusler mod en betjent. FOTO: Ekstra Bladet
Medlemmer af banden Loyal To Familia foran retten, da LTF-lederen, Shuaib Shebi khan var tiltalt for trusler mod en betjent. FOTO: Ekstra Bladet

Pernille Vermund. Leder af Nye borgerlige, skriver om Danmark i globaliseringens tid.

Kriminelle udlændinge skal ud konsekvent og efter førte dom. Det er et af Nye Borgerliges ufravigelige krav til enhver statsministerkandidat, der vil danne regering med vores støtte.

Det er for det første et ganske rimeligt krav at stille til gæster i vores land, at de overholder loven. Det er ikke svært, det gør ikke ondt, og det koster ingen penge at være lovlydig. Så det burde enhver kunne finde ud af.

Det er for det andet et helt nødvendigt krav.

Indvandrere, efterkommere og udlændinge udgør en stigende andel af de indsatte i danske fængsler. Siden 2007 er andelen steget med 70%. I år vil formentlig blive det år, hvor indvandrere, efterkommere og udlændinge for første gang vil udgøre flertallet af de indsatte i lukkede fængsler. Det vil sige, dem der afsoner de alvorligste forbrydelser.

Det er voldsomme tal, som man ikke som ansvarlig politiker kan tillade sig at ignorere. Det kræver handling.

En konsekvent udvisning efter første dom vil have en stærk præventiv virkning på unge indvandrere, som skal vælge mellem en kriminel løbebane eller et liv med ærligt arbejde.

Hver og en med en smule omløb i hovedet og selvstændig tænkning vil vælge det ærlige liv, når konsekvensen af kriminalitet er udvisning. De andre - de normløse, tumperne og de antidanske muslimer - slipper vi af med første gang, de forbryder sig mod loven.

Det vil være rigtig godt.

Vi kan ikke skabe et samfund uden kriminalitet. Men vi kan sørge for, at de kriminelle, der ikke er danske statsborgere, bliver smidt ud konsekvent, når de bryder loven. Det vil give god plads i fængslerne og mere tid til de ansatte med at bringe de danske kriminelle på rette vej.

Vi må være konsekvente over for kriminelle udlændinge. Det skylder vi danskerne. Og det skylder vi de lovlydige udlændinge, som i sidste ende er dem, der bliver stigmatiseret og udhængt, fordi de slås i hartkorn med de kriminelle.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
192 kommentarer
Vis kommentarer
Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.