Annonce:
Annonce:

Luk så det Ungdomshus!

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Opinionen

Peter Skaarup. Gruppeformand i Dansk Folkeparti, skriver om politik og samfund.

Den forgangne uges voldsudgydelser i forbindelse med en demonstration pga. af tiåret for Ungdomshuset på Jagtvej 69s tiltrængte lukning, rev et ellers lukket sår op hos mange københavnere.

Meningen med både det tidligere, og det nye Ungdomshus på Dortheavej i nordvestkvarteret har været at give de unge et sted at være, hvor de kan danne fredelige og venskabelige relationer.

Desværre synes det modsatte at være tilfældet. Efter onsdagens voldsomme optøjer på Nørrebrogade i København og de efterfølgende fund af våben og ammunition i Ungdomshuset, blev det slået fast med syvtommersøm, at de grupperinger, der dominerer og bestemmer i og omkring Ungdomshuset, ikke er guds bedste børn.

Annonce:

Jeg har før den voldelige demonstration på Nørrebro, hvor en tilfældig cyklist blev tævet og flere politibetjente såret af de brostenkastende og møtrikskydende utilpassede unge, fået oplysninger om, at de såkaldte ”anti-fascister” benytter Ungdomshuset til rent faktisk at træne gadekampe og andre former for politisk motiveret vold.

Det er i al fald et faktum, at når "For Frihed" demonstrerer, så dukker der stort set altid en flok meget højtråbende og yderst aggressive unge op, som benævner sig selv anti-fascister, selv om deres aggressive adfærd indikerer, at de er det modsatte.

Disse voldelige unge synes for en stor dels vedkommende at være organiseret i det revolutionære miljø omkring Ungdomshuset. Link med dokumentation ift. voldsomhederne 1. marts:

Fjern den kommunale støtte og luk Ungdomshuset nu
I Dansk Folkeparti er vi rystede over, at Københavns Kommune giver 1,6 millioner kr. af skatteborgernes kroner til fonden bag Ungdomshuset, der åbenbart lever i et nærmest alternativt univers, hvor de slet ikke forstår alvoren bag de unges voldelige adfærd og flirten med totalitære ideologier.

Annonce:

De unge meget voldsomme brugere af Ungdomshuset, er for en stor dels vedkommende så ideologisk forskruede, at de mener, at de har ret til at benytte vold til at sprede deres politiske budskaber.

Derfor virker Fonden bag Ungdomshusets frikendelse af de faste brugere i en såkaldt intern undersøgelse efter episoden, som en kombination af lige del ønsketænkning samt ren og skær selvbedrag: Fond: Ballademagerne kom ikke fra Ungdomshuset

I mit og Dansk Folkepartis perspektiv er der gennem årene ganske enkelt udsprunget for meget vold og ballade ud af de miljøer, der har holdt til og sat dagsordenen i det såkaldte Ungdomshus.

Der er således mere tale om held end forstand, at de outrerede unges voldshandlinger endnu ikke har kostet uskyldige livet, herunder ikke mindst politibetjente, der har skullet finde sig i de mest vanvittige voldshandlinger vendt mod dem.

Annonce:

Når disse voldsparate sortklædte mennesker sågar smider fyrværkeri mod en barnevogn med en baby i, så må jeg indrømme, at lige præcist her slutter festen for mit vedkommende: TV 2-reporter fulgte voldsom demonstration: Kanonslag eksploderede lige over barnevogn

Hvad foregår der i øvrigt oppe i hovederne på mennesker, der kaster antændt fyrværkeri mod babyer i barnevogne?

Det er min ubetingede indstilling, at Ungdomshuset lukkes, hvorfor vi vil tage initiativ til, at få regeringen til at udnytte lovgivningen på området til at gøre det.

Jeg har ganske enkelt ikke tillid til, at de røde flertal i Københavns Kommune heller denne gang tager konsekvensen af de voldelige unges adfærd - og en gang for alle får det lukket.

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvordan de unge brugere af ”ungeren”, som de selv kalder Ungdomshuset på Dortheavej 61, tænker, så se blot banneret øverst på deres hjemmeside og læs denne pressemeddelelse, som underskrives: Intet glemt, intet tilgivet: Pressemeddelelse-fra-ungdomshuset-ang-jagtvej-69

Det var under lige præcis de paroler, at Ungdomshusets brugere satte København i brand den 1. marts 2017.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
49 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: