Grænsehegn inden næste migrantbølge, tak

'I 2015 stod den danske grænse pivåbent, fordi hele Folketinget ønskede dette - bortset fra DF,' skriver Peter Skaarup (DF) og kræver et hegn langs den dansk-tyske grænse. Foto: Polfoto/Martin Lehman
'I 2015 stod den danske grænse pivåbent, fordi hele Folketinget ønskede dette - bortset fra DF,' skriver Peter Skaarup (DF) og kræver et hegn langs den dansk-tyske grænse. Foto: Polfoto/Martin Lehman

Peter Skaarup. Gruppeformand i Dansk Folkeparti, skriver om politik og samfund.

Jeg tror, at de fleste danskere kan huske de nærmest surrealistiske scener, der udspillede sig på de (syd)europæiske og senere danske motorveje for fem år siden.

Titusinder af migranter var stimlet sammen på Balkan og valgte kollektivt at vandre mod nordligere himmelstrøg. På trods af, at de allerede befandt sig i sikre EU-lande, så skulle turen gå til de veludbyggede nordeuropæiske velfærdsstater. EU var som altid helt uforberedt. De ydre grænser var og er, hullede som en si.

I 2015 var de indre grænser helt sløjfede i Schengen-medlemslandene, herunder Danmark – på trods af de mangeårige advarsler fra DF mod den grænseløse utopi. 

Medierne var nærmest ekstatiske og mange journalister og såkaldte eksperter svømmede over af begejstring. Denne gang ville det blive anderledes. Denne gang ville vi blive invaderet af læger, atomfysikere etc. Men endnu engang tog eksperterne fuldstændig fejl, når det gælder mellemøstlig indvandring. 

'Syriske flygtninge fra 2015 er 5 år efter, i januar 2020, i ringe grad i beskæftigelse. Kun 54 pct. af mandlige syrere og 17 pct. af kvindelige syrere er i januar 2020 i beskæftigelse,' skriver Videnscenter for Integration. Det er status på migrantstrømmen fra 2015. Det blev en kæmpe fiasko, når det gælder om at få de mellemøstlige indvandrere i job – endnu engang!

I 2015 stod den danske grænse pivåbent, fordi hele Folketinget ønskede dette - bortset fra DF. Men efter motorvejsinvasionen i 2015, blev selv Løkke-regeringen tilsyneladende så nervøs, at den indkøbte materialer til at opføre et solidt grænsehegn ved den dansk-tyske grænse.

Tiden er nu kommet til, at vi får forberedt og indkøbt alt, der er nødvendigt til brug for et fire meter højt grænsehegn på den dansk-tyske grænse. For det er kun et spørgsmål om tid, før presset på den danske grænse igen vil stige massivt.

I DF lærte vi i al fald mindst en vigtig lektie i 2015: Grænsen skal være befæstet og bevogtet, før migranterne står ved grænseovergangen - og når de så gør - så skal de kunne se, at den både er lukket samt velbevogtet! Vi vil for enhver pris forhindre en gentagelse af kaosset fra 2015!

For alle, der følger med i befolkningseksplosionen i Mellemøsten og Afrika og de deraf afledte migrantstrømme fra Syd mod Nord, kan regne ud, at det kun er et spørgsmål om tid, før vi får brug for grænsehegnet. Så derfor, Mette Frederiksen, sæt så i værk og gør alt klar til at få bygget det grænsehegn, nu.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten.
115 kommentarer
Vis kommentarer