Annonce:
Annonce:

Ikke-vestlig indvandring er økonomisk katastrofe for Danmark

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen
Annonce:
Følg Opinionen

Peter Skaarup. Gruppeformand i Dansk Folkeparti, skriver om politik og samfund.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at den ikke-vestlige indvandring er en tikkende bombe under dansk økonomi. Men, at omkostningen var på hele 33 milliarder kr i 2014, FØR den store tilvandring af migranter i 2015, kommer nok bag på en del mennesker og nok især debattører på den åbenlyst naive venstrefløj.

Læs om tallene og baggrunden her.

Jeg har mere end oprigtigt vanskeligt ved at acceptere, at de danske skatteydere udsættes for den her økonomiske udfordring af et flertal i Folketinget, der i mere end et par årtier har siddet DF og bekymrede samfundsdebattørers helt åbenlyst sande og valide indvendinger mod masseindvandringen overhørig. 

Annonce:

Hvad har de dog tænkt på i skiftende regeringer, når de så systematisk har sluset hundrede af tusinder af ikke-vestlige indvandrere ind i Danmark, selv om al historik og snusfornuft fortæller, at det aldrig kan eller vil ende godt?

VLAK-regeringen har længe barslet med økonomiske reformer. Herunder at udskyde danskernes pensionsalder. Undskyld mig mit franske, men nu stopper det altså! Regeringen skal stoppe sin klapjagt på ældre udslidte danskere og få fjernet sig fra de hænder, de sidder solidt plantet på og få sendt de ikke-vestlige indvandrere hjem eller i job i stedet! Og gider de ikke-vestlige indvandrere ikke det, så må regeringen sætte turbo på repatrieringsordningerne. Jo før desto bedre især for dem, der er kriminelle, ekstremisterne eller dem, der blot er kommet for at nyde, men ikke yde.

Regeringen kan således glemme alt om at finansiere lavere skatter via at hæve danskernes pensionsalder. I Dansk Folkeparti ønsker vi flere penge til de syge og de gamle - samt naturligvis anstændige arbejdsforhold for de mange dygtige og engagerede ansatte i omsorgssektoren.

Annonce:

Der er altså just 'fundet' op til 33 milliarder kr, som de ikke-vestlige indvandrere koster de danske skatteydere. Ønsker regeringen at reformere, så er det lige her, det starter og slutter. For 33 milliarder ville der blive råd til et gigantisk løft af den offentlige sektor samt en bundskattelettelse.

Lars Løkke Rasmussens regering sidder på DF’s mandater og vores krav er krystalklart; få mindsket den kæmpe regning for den ikke-vestlige indvandring og få sat et værn op fremadrettet.

I DF ønsker vi al asylbehandling henlagt til nærområderne og alle asylanter, som kommer fra et sikkert land, afvist ved grænsen samt sat turbo på hjemsendelser af udviste og afviste udlændinge og asylansøgere. Det er i mine øjne en bunden opgave, som regeringen skal sætte i værk med at løse med det samme. Her venter en reformopgave af dimensioner for Løkkes regering, og der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang nu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
171 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: