'Man får næsten lidt ondt af Mette Frederiksen'

Peter Skaarup. Gruppeformand i Dansk Folkeparti, skriver om politik og samfund.

Man får næsten lidt ondt af Mette Frederiksen. Med venner som de radikale, hvad skal hun så med fjender?

Nu er det ikke fordi, at man som DF’er er overrasket – men så alligevel. Nyheden på Berlingskes net mandag aften var ikke en aprilsnar. Nemlig den om at den radikale leder, Morten Østergaard, nu stiller det ultimative krav til Socialdemokraternes formand om at afvikle det paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som et stort flertal i Folketinget vedtog i sidste måned med Socialdemokraternes stemmer.

Ja, så kender vi de radikale igen. Selv om Morten Østergaard igen og igen har slået fast, at de radikale ikke stiller ultimative krav, så er han godt på vej op i det samme træ, som Anders Samuelsen stædigt sad i i 2017. De vælgere, der tror, at de radikale ikke får indflydelse på en socialdemokratisk et-parti-regerings udlændingepolitik, må få nervøse trækninger med Morten Østergaards udmelding.

Hvis valgresultatet betyder, at Mette Frederiksen har brug for de radikale mandater for at kunne indtage Statsministeriet, vil hun så stadig afvise Morten Østergaard? Eller vil hun skriftligt bekende sig til at opgive store dele af det paradigmeskifte i udlændingepolitikken og intensivere integrationen af flygtninge? Og vil de radikale krav stoppe her?

For hvis man rækker dem en lillefinger, tager de ikke bare hele armen  - og halvdelen af overkroppen. Bare spørg Helle Thorning-Schmidt og Villy Søvndal.

Det må nu stå klart for enhver, at det er svært at have tillid til Mette Frederiksen og det socialdemokratiske mantra om, at de radikale ikke får indflydelse på udlændingepolitikken. Vil Mette Frederiksen stå fast, når hun er få skridt fra statsministerposten, men lige mangler de radikale stemmer? Vi har ikke hørt Mette Frederiksen sige, at hun ikke vil være statsminister for enhver pris – og med den radikale melding er det tydeligt, at hun får endog meget svært ved at afvise de radikale krav.

Så for at skære det ud i pap. Hvis man vil være sikker på at Danmark ikke igen skal se antallet af flygtninge og indvandrere eksplodere i hovedet på os, skal man selvfølgelig stemme på Dansk Folkeparti. Vi er det eneste parti på Christiansborg, der aktivt bekæmper ikke-vestlig indvandring med deraf følgende parallelsamfund. Det er Dansk Folkeparti, der har fået indført det paradigmeskifte, som betyder, at så snart forholdene i f.eks. Syrien er tilpas rolige, kan vi begynde at sende de tusindvis af flygtninge, der kom i 2015 og 2016, hjem. Og mange flere med dem.

En stram indvandringspolitik kombineret med hjemsendelser er den nødvendige politik, og den er alt for vigtig til, at man kan gamble med den, når danskerne snart skal hen og afgive deres stemme ved folketingsvalget.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
22 kommentarer
Vis kommentarer