Når ikke engang Dyrenes Beskyttelse kan køre ind i Vollsmose

I en på mange måder chokerende video kan man se, hvordan en frivillig kvinde fra Dyrenes Beskyttelse overfaldes og chikaneres ud af Vollsmose, fordi hun har vovet sig ind i den indvandrerdominerede bydel for at hjælpe en nødstedt kat.

Vi kan ikke med sikkerhed vide, hvorfor de unge indvandrerbøller overfaldt den frivillige fra Dyrenes Beskyttelse, der, trods politiets rådgivning om det modsatte, havde bevæget sig alene ind i Vollsmose for at hjælpe en nødstedt kat:

Var det fordi hun dagen før havde rystet på hovedet over nogle unges aparte adfærd i trafikken, eller fordi hun kørte rundt i en bil, der qua sit udstyr og blinklys udstrålede myndighedsrepræsentation, fordi hun var kvinde, fordi hun så dansk ud eller blot, fordi de unge ville vise, at i Vollsmose kommer man kun ind, hvis man i deres øjne har et legitimt ærinde?

Vi kan ikke præcist vide, hvorfor man ikke kan færdes frit og trygt i Vollsmose og lignende kvarterer i Danmark, som man kunne beskrive som no-go zoner, hvor almindelige mennesker, redningsarbejdere, hjemmehjælpere og nu repræsentanter for Dyrenes Beskyttelse ikke kan færdes risikofrit. Vi ved blot, at tendensen er den samme over hele Europa, hvor hele kvarterer synes at forsvinde fra myndighedernes kontrol, og hvor politi og redningsarbejdere, for ikke at tale om helt almindelige borgere, sjældent kommer, og ofte kun under massiv politibeskyttelse.

Fælles for disse områder er dog, at de typisk bebos af en majoritet af indvandrere, som langt overvejende har rødder i det muslimske Mellemøsten og derfor ofte tager adfærd med sig derfra. Det betyder helt konkret, at kvinder og homoseksuelle ofte behandles som andenrangsborgere, mens jøder og kristne og andre 'minoriteter' kun delvist, eller slet ikke accepteres på lige fod med majoriteten af muslimer i området.

Parallelsamfund kalder vi også de steder, som Vollsmose, der reelt er uden for lands lov og ret. Det er i mine øjne tæt på den rene galskab, at vi i Danmark tillader den slags parallelsamfund at udvikle sig. Forklaringerne er mange, men nogle af de vigtigste handler om, at alt for mange uintegrerbare indvandrere har fået permanents opholdstilladelse ofte med vage henvisninger til internationale konventioner, skrevet i en anden tid og i anden kontekst.

Mange af disse uintegrerbare indvandrere er blevet yderligere disintegreret af retten til og ofte mangeårig udbetaling af passiv forsørgelse. Af grunde som vi Dansk Folkeparti ikke forstår og ikke støtter.

Danske myndigheder har over en bred kam tilladt parallelle magtstrukturer at udvikle sig og slå rødder. Det være sig sharia-lignende domstole eller bander, der lever af narkosalg, afpresning og generel undertrykkende adfærd samt en fuldstændig ukritisk udbetaling af passiv forsørgelse til mennesker, der for alt for manges vedkommende helt åbenlyst forsøger at undgå at bidrage til eget og samfundets opretholdelse, som kan læses i denne undersøgelse fra Odense Kommune, hvor det afsløres, at ni ud af ti indvandrerkvinder systematisk melder sig syge på falsk grundlag.

Det er ærligt talt langt ude, at en kvinde fra Dyrenes Beskyttelse overfaldes og chikaneres ud af en på papiret dansk bydel i det ellers idylliske Odense. Det er dybt utilfredsstillende, at de unge bøller går frit rundt og får lov at ødelægge andre menneskers tilværelse, mens politiet og øvrige myndigheder tilsyneladende kigger magtesløse til.

Hvorfor går politiet ikke hårdere til disse bandefolk og medløbere? Hvorfor udviser vi ikke indvandrere, der reelt har opgivet at deltage konstruktivt i det danske samfund? Hvorfor betaler vi raske og rørige mennesker penge for hverken at arbejde eller være i uddannelse? Det er i al fald ikke med Dansk Folkepartis gode vilje, at parallelsamfund som det i Vollsmose, får lov at udvikle sig og nærmest løsrive sig fra resten af Danmark.

Den blødsødenhed, der hersker i forholdet til bøllerne i Vollsmose og lignende steder, er dybt bekymrende. Jeg frygter, at det vil gøre det alt for fristende for nye unge generationer at kopiere nogle ældre indvandreres negative og asociale adfærd. Det kan og vil betyde, at problemerne løbende vil vokse sig større og måske en dag uløselige.

Vi må derfor tage fat om nældens rod og forøge straffen for kriminel og asocial adfærd, vi må stille krav om selvforsørgelse til indvandrere og alternativt bede dem om at lade sig repatriere, hvis de ikke vil bidrage til samfundets trivsel. Vi må endvidere stoppe for migrantstrømmene og hjælpe langt mere i nærområderne frem for her, herunder returnere mennesker, der ikke har noget at gøre her – som de unge indvandrere – der mener, at de har ret til at chikanere en kvinde fra Dyrene Beskyttelse.

Sætter vi ikke hårdt mod hårdt nu, vil problemerne blot vokse os over hovedet og blive langt værre i fremtiden, hvilket ville være fuldstændigt uansvarligt.

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen