Når tyskerne kan, kan vi også - banderne skal opløses nu

Jeg har fået nok af handlingsløs snak om den verserende bandekonflikt. Vi skal forbyde Loyal to Familia (LTF) og andre kriminelle bander, og det skal ske nu!

Skeptikere tvivler på effekten af et bandeforbud, men man behøver blot at bevæge sig et stenkast syd for den danske grænse for at få bekræftet, at det virker.

I Slesvig-Holsten kæmpede man med blodige bandekrige på åben gade, og konflikterne eskalerede med tiden. Derfor indførte man et bandeforbud i 2010, og med nærmest øjeblikkelig virkning stoppede den daværende bandekonflikt. De voldsomme opgør forsvandt fra gaden og banderne indså, at det var meningsløst at holde liv i krigene, når de risikerede at blive opløst.

De nordtyske borgere fik trygheden tilbage i gaderne – nu må det være danskernes tur!

Vi skal med Grundlovens §78 i hånden, gribe muligheden for at opløse foreninger, 'der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende.'

Paragraffen er skabt til, at vi kan reagere i øjeblikkelige situationer som denne, hvor vold og daglige skyderier hærger flere bydele. Det er på tide, at vi sætter en omgående stopper for Loyal to Familia m.fl.

Så snart de voldelige bander erklæres forbudt og opløst, vil mulighederne for at rekruttere nye medlemmer også være stærkt begrænsede. Slut med rygmærker, klubhuse, mødesteder og sider på Facebook: Kort sagt alt der kan knyttes til de ulovlige foreninger.

Et bandeforbud er måske ikke en mirakelkur, som vil få al kriminalitet til at forsvinde. Men det vil være et hårdt slag mod banderne og deres rekruttering.

Vi kan ikke vente længere og Dansk Folkeparti er klar. Er regeringen også?

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn og efternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen