- Vi vil ikke have Syrienskrigerne tilbage 

Peter Skaarup vil have Danmark ud af 'statsløsekonventionen'. Foto: Jakob Jørgensen
Peter Skaarup vil have Danmark ud af 'statsløsekonventionen'. Foto: Jakob Jørgensen

Peter Skaarup. Gruppeformand i Dansk Folkeparti, skriver om politik og samfund.

Med en dybt skuffende udmelding i sidste uge, vendte den konservative justitsminister, Søren Pape, op og ned på dansk politik, da han som den største selvfølge i verden slog fast, at islamister, der har været i krig mod Danmark i Syrien på vegne af Islamisk Stat, naturligvis kan vende tilbage til Danmark. 

Jeg finder ikke blot udmeldingen totalt ugennemtænkt, men også naiv og dybt bekymrende.

Det skyldes naturligvis, at de eventuelt hjemvendte islamister er ekstremt farlige, og for manges eller alles vedkommende gælder også, at de har været involveret i krigsforbrydelser enten som passive vidner eller aktivt deltagende.

Det betyder, vi har at gøre med mennesker, der har udført så modbydelige og kyniske gerninger, at man normalt skal se en amerikansk gyserfilm for blot at forstå en smule af deres ekstreme, religiøse og fanatiske afstumpethed. 

DF vil melde Danmark ud af statsløse konventionen
Vi har tidligere fra Dansk Folkepartis side stillet forslag i Folketinget om at ophæve Danmarks medlemskab af statsløsekonventionen, som er den konvention, justitsministeren gemmer sig bag, når han inviterer Islamisk Stat-terrorister ind i Danmark.

Med den seneste, alarmerende udvikling er det nu mere end oplagt at genfremsætte forslaget om, at Danmark øjeblikkeligt træder ud af statsløsekonventionen, hvorefter det vil være op til et flertal i Folketinget at ophæve alle statsborgerskaber tilhørende mennesker, der har samarbejdet med Islamisk Stat.

Et stort flertal i Folketinget har svigtet i denne sag.

Jeg læser af og til på de sociale medier, at DF ikke har fået løst alle problemer i forhold til den fejlslagne integration og den fortsatte indvandring af for mange mennesker med baggrund i det overvejende muslimske Mellemøsten.

Men problemet er blot som i sagen med den manglende udmeldelse af statsløsekonventionen, så var der jo ikke andre partier, der stemte for forslaget for år tilbage, da vi fremsatte det sidst. Og da vi heldigvis lever i et demokrati, så hænger vi altså på nogle dybt uhensigtsmæssige love, der ikke sjældent stammer fra forældede, internationale konventioner.

Det kan vi i DF ikke ændre på - udenom et flertal i Folketinget. 

Mit store håb er således, at danskerne tager disse overvejelser med sig i stemmeboksen ved næste valg. For vi har som samfund virkelig raget nogle alvorlige problemer til os, fordi stort set resten af Folketingets partier nægter at tage det fornødne opgør med de dele af konventionerne, der forhindrer uhensigtsmæssig indvandring samt udvisning af kriminelle udlændinge, herunder nogen, der aldrig burde have været tildelt permanent ophold i Danmark. 

Vi kan i Dansk Folkeparti kun pege på den statsministerkandidat, der vil komme os mest i møde. Alternativet er, at netop Alternativet og de andre yderligtgående partier på venstrefløjen, får held til at diktere fuldstændigt åbne grænser for alskens uintegrerbare mennesker, herunder livsfarlige islamister.

Derfor er det også mit håb og min formodning, at næste valg bliver endnu et udlændingevalg, og at danskerne denne gang stemmer massivt for at få ophævet eller taget forbehold for den skadelige statsløsekonvention og lignende destruktive konventioner, der fjerner Folketingets ellers suveræne ret til at bestemme, hvem der skal bo i Danmark og ikke mindst, hvem der ikke længere skal være her. 

Vi byder dig velkommen til at deltage i debatten på Ekstra Bladets Opinionen. Få enkle regler skal overholdes.

  • Du skal anføre dit fulde navn dvs. fornavn ogefternavn
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes
  • Grove angreb på personer frabedes
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af debatten
123 kommentarer
Vis kommentarer